Middernacht / 4 - Dylan (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lara Adrian

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lara AdrianMiddernacht 4 - Dylan Wat Vijftig tinten grijs betekende voor het romantische genre, betekenen de boeken van Middernacht voor het fantastische genre. Journaliste Dylan Alexander stuit bij de ontdekking van een verborgen tombe op een wereld vol duisternis en geheimen. Zo ontmoet ze de aantrekkelijke vampier Rio, die haar onbedoeld meesleurt in zijn strijd tegen de wilde onsterfelijken die de mensenwereld bedreigen. Als Dylan vervolgens een schokkende link ontdekt tussen haar eigen verleden en dat van Rio, moet ze kiezen: Rios duistere wereld verlaten, of alles riskeren voor de man die haar heeft laten ondervinden wat echte passie betekent... `Fans, opgelet: de reeks wordt alleen maar beter!' Fresh Fiction `Treed binnen in de wereld van Lara Adrian en laat je betoveren.' J.R. Ward, New York Times-bestsellerauteur Lara Adrian behaalde wereldwijd enorme successen met haar romantische vampierromans, waaronder meerdere New York Times en Publishers Weekly bestsellers. De Middernacht-boeken verschijnen in meer dan 15 landen en zijn in Europa al 5 miljoen keer verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lara Adrian
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024562787
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1268445 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
286

Beschrijving

Lara Adrian
Middernacht 4 - Dylan

Wat Vijftig tinten grijs betekende voor het romantische genre, betekenen de boeken van Middernacht voor het fantastische genre.

Journaliste Dylan Alexander stuit bij de ontdekking van een verborgen tombe op een wereld vol duisternis en geheimen.
Zo ontmoet ze de aantrekkelijke vampier Rio, die haar onbedoeld meesleurt in zijn strijd tegen de wilde onsterfelijken die de mensenwereld bedreigen.

Als Dylan vervolgens een schokkende link ontdekt tussen haar eigen verleden en dat van Rio, moet ze kiezen: Rios duistere wereld verlaten, of alles riskeren voor de man die haar heeft laten ondervinden wat echte passie betekent...

`Fans, opgelet: de reeks wordt alleen maar beter!' Fresh Fiction

`Treed binnen in de wereld van Lara Adrian en laat je betoveren.' J.R. Ward, New York Times-bestsellerauteur

Lara Adrian behaalde wereldwijd enorme successen met haar romantische vampierromans, waaronder meerdere New York Times en Publishers Weekly bestsellers. De Middernacht-boeken verschijnen in meer dan 15 landen en zijn in Europa al 5 miljoen keer verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lara Adrian
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024562787
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1268445 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
286

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99