Lied van IJs en Vuur / 2 Strijd der koningen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

George R.R. Martin

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Lied van IJs en Vuur 2 - Strijd der koningen Sinds de dood van koning Robert woeden de opvolgingstwisten om de IJzeren Troon in toenemende mate fel voort. Zo schuwt Roberts oudste broer geen middel om zijn aanspraken te bekrachtigen, van zwarte magie tot broedermoord. Vooralsnog zonder resultaat. Duidelijk is dat koningin Cersei alles op alles zal zetten om te heersen tot Roberts zoon volwassen is. Een hele opgave. Want terwijl de vijand oprukt naar de hoofdstad, heeft Cersei haar handen vol aan de vele hofintriges. Daarbij is niet duidelijk wat de geslepen en altijd manipulerende kobold Tyrion Lannister precies in zijn schild voert. De Noordlanden, waar als vanouds de Starks heersen, hebben intussen eigenmachtig een koning benoemd, Robb Stark. Met zijn legers trekt hij op tegen de perfide Lannisters om de moord op zijn vader te wreken. Maar daarbij blijft zijn erfgoed vrijwel onverdedigd achter, open voor een verrassingsaanval. 'Een boeiende combinatie van zelfbedachte mythe, veelomvattende historie en intens persoonlijke ervaringen.' Chicago Sun Times

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024558148
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2012
Bestandsgrootte
2155729 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
928

Beschrijving

Het Lied van IJs en Vuur 2 - Strijd der koningen

Sinds de dood van koning Robert woeden de opvolgingstwisten om de IJzeren Troon in toenemende mate fel voort. Zo schuwt Roberts oudste broer geen middel om zijn aanspraken te bekrachtigen, van zwarte magie tot broedermoord. Vooralsnog zonder resultaat. Duidelijk is dat koningin Cersei alles op alles zal zetten om te heersen tot Roberts zoon volwassen is.

Een hele opgave. Want terwijl de vijand oprukt naar de hoofdstad, heeft Cersei haar handen vol aan de vele hofintriges. Daarbij is niet duidelijk wat de geslepen en altijd manipulerende kobold Tyrion Lannister precies in zijn schild voert.

De Noordlanden, waar als vanouds de Starks heersen, hebben intussen eigenmachtig een koning benoemd, Robb Stark. Met zijn legers trekt hij op tegen de perfide Lannisters om de moord op zijn vader te wreken. Maar daarbij blijft zijn erfgoed vrijwel onverdedigd achter, open voor een verrassingsaanval.

'Een boeiende combinatie van zelfbedachte mythe, veelomvattende historie en intens persoonlijke ervaringen.' Chicago Sun Times

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
George R.R. Martin
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024558148
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2012
Bestandsgrootte
2155729 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
928

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99