Koningin van de schaduw (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Sarah J. Maas

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fans van epische fantasy moeten dit gewoon lezen! Iedereen van wie Celaena Sardothien houdt is van haar weggenomen. Toch dwingen de omstandigheden haar terug te keren naar Adarlan. Niet alleen voor wraak, maar ook om haar eigen koninkrijk te redden en de schaduwen uit haar verleden het hoofd te bieden. Hiervoor heeft ze geaccepteerd dat ze Aelin Galathynius is, de rechtmatige koningin van Terassen. Maar voordat ze de troon kan heroveren, moet ze vechten. Voor haar neef Aedion, een generaal die bereid is voor haar te sterven. Voor kroonprins Dorian, die vastzit in een onmenselijke gevangenis. En ze vecht voor haar volk, dat nu in slavernij leeft in dienst van een brute koning en wacht op de glorieuze terugkeer van hun koningin. Het vierde deel in de populaire de Glazen troon-serie neemt ons verder mee op Celaena’s epische reis en bouwt op naar een ontknoping die de wereld onder haar voeten vandaan zal slaan.De pers over de Glazen troon-serie‘Absoluut adembenemend.’ Young-adult.nl ‘Lezers zullen smachten naar meer van Sarah J. Maas.’ Kirkus Reviews‘Perfecte fantasy voor fans van The Hunger Games.’ The Examiner

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah J. Maas
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402308778
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2017
Bestandsgrootte
2013187 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
604

Beschrijving

Fans van epische fantasy moeten dit gewoon lezen!

Iedereen van wie Celaena Sardothien houdt is van haar weggenomen. Toch dwingen de omstandigheden haar terug te keren naar Adarlan. Niet alleen voor wraak, maar ook om haar eigen koninkrijk te redden en de schaduwen uit haar verleden het hoofd te bieden. Hiervoor heeft ze geaccepteerd dat ze Aelin Galathynius is, de rechtmatige koningin van Terassen. Maar voordat ze de troon kan heroveren, moet ze vechten. Voor haar neef Aedion, een generaal die bereid is voor haar te sterven. Voor kroonprins Dorian, die vastzit in een onmenselijke gevangenis. En ze vecht voor haar volk, dat nu in slavernij leeft in dienst van een brute koning en wacht op de glorieuze terugkeer van hun koningin.

Het vierde deel in de populaire de Glazen troon-serie neemt ons verder mee op Celaena’s epische reis en bouwt op naar een ontknoping die de wereld onder haar voeten vandaan zal slaan.


De pers over de Glazen troon-serie

‘Absoluut adembenemend.’ Young-adult.nl

‘Lezers zullen smachten naar meer van Sarah J. Maas.’ Kirkus Reviews

‘Perfecte fantasy voor fans van The Hunger GamesThe Examiner

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah J. Maas
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402308778
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2017
Bestandsgrootte
2013187 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
604

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99