Hoe slim is mijn hond ?

alles over de intelligentie van onze trouwe viervoeters

Prijs € 21,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

S. Coren

Paperback | December 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alle over de intelligetie van de hondMet eenvoudige IQ-en karaktertestsLeer je hond nog beter kennenVergroot zijn intelligentieVerbaar zijn karakterCommuniceer effectieverVol anecdotes, zeer toegenkelijk geschrevenHondenkenner en international bestsellerauteur Stanley Coren geeft in dit populair-wetenschappelijke boek inzicht in alle aspecten van de intelligentie van de hond. Coren baseert zich op recente wetenschappelijke studies, interviews met topkeurmeesters en-trainers, en op zijn jarenlange ervaring. Het boek geeft praktische tips, leert je de lichaamstaal van je hond begrijpen en geeft je richtljnen voor het samenstellen van speciale trainingprogramma's om de intelligentie van je hond te vergroten en zijn karakter te verbeteren. In Hoe slim is mijn hond? laat Stanley Coren op geestige en informatieve wijze zien hoe je meer te weten kan komen- en meer kam genieten -van de gewoonten, capriolen en leervermogens van je hond.'Een fantastisch boek (...) een uitvoerige geschiedenis, waarbij anekdote en analyse prachtige met elkaar verbonden zijn.' THE WASHINGTON POST BOOK WORLD'Een fascinerende beshcrijving van de geschiedenis van de hond en zijn intelligentie. Goed gedocumenteerd, bijzonder informatief en onderhoudend. Een echte aanrader voor de hondenliefhebber.' JACK VOLARD, AUTEUR VAN EEN AANTAL BEKROONDE BOEKEN OVER HET GEDRAG VAN HONDENStanley Coren is hoogleraar psychologie aan de University of British Columbia en expert op het gebied van de interactie tussen hond en mens. Hij schreef de succesvolle boeken The intelligence of dogs, How to speak dog en How dogs think. Bij Nieuw Amsterdam verscheen dit laatste boek onder de title De psychologie van de hond.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Coren
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046802403
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Beschrijving

Alle over de intelligetie van de hond
Met eenvoudige IQ-en karaktertests
Leer je hond nog beter kennen
Vergroot zijn intelligentie
Verbaar zijn karakter
Communiceer effectiever
Vol anecdotes, zeer toegenkelijk geschreven
Hondenkenner en international bestsellerauteur Stanley Coren geeft in dit populair-wetenschappelijke boek inzicht in alle aspecten van de intelligentie van de hond. Coren baseert zich op recente wetenschappelijke studies, interviews met topkeurmeesters en-trainers, en op zijn jarenlange ervaring. Het boek geeft praktische tips, leert je de lichaamstaal van je hond begrijpen en geeft je richtljnen voor het samenstellen van speciale trainingprogramma's om de intelligentie van je hond te vergroten en zijn karakter te verbeteren. In Hoe slim is mijn hond? laat Stanley Coren op geestige en informatieve wijze zien hoe je meer te weten kan komen- en meer kam genieten -van de gewoonten, capriolen en leervermogens van je hond.
'Een fantastisch boek (...) een uitvoerige geschiedenis, waarbij anekdote en analyse prachtige met elkaar verbonden zijn.' THE WASHINGTON POST BOOK WORLD
'Een fascinerende beshcrijving van de geschiedenis van de hond en zijn intelligentie. Goed gedocumenteerd, bijzonder informatief en onderhoudend. Een echte aanrader voor de hondenliefhebber.' JACK VOLARD, AUTEUR VAN EEN AANTAL BEKROONDE BOEKEN OVER HET GEDRAG VAN HONDEN
Stanley Coren is hoogleraar psychologie aan de University of British Columbia en expert op het gebied van de interactie tussen hond en mens. Hij schreef de succesvolle boeken The intelligence of dogs, How to speak dog en How dogs think. Bij Nieuw Amsterdam verscheen dit laatste boek onder de title De psychologie van de hond.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Coren
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046802403
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99