Hart op drift

familieroman

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gerda van Wageningen

Paperback | Februari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

GERDA VAN WAGENINGENHART OP DRIFT familieromanISBN 978-90-8660-148-6Prijs: 16,95 logo EllessyRelaxVerschijnt maart 2011 Nog maar kort geleden is Anaïs bevallen van een tweeling, als ze op een vreselijke dag ontdekt dat haar man een einde heeft gemaakt aan zijn leven. Haar leven bestaat vanaf dat moment uit enkel zorgen. Ze mist haar man, heeft geen antwoord op de verbijsterende vraag: waarom? Ze loopt aan de lopende band tegen allerlei problemen aan. De zorg voor de tweeling rust nu helemaal op haar. De nabestaandenuitkering is onvoldoende om van te leven en het ergste van alles: haar schoonouders verwijten haar, dat hun zoon zo ongelukkig was dat hij zelf voor de dood koos.Maar Anaïs beseft, dat haar kinderen haar nodig hebben en daaruit put ze de kracht om verder te gaan, alle zorgen onder ogen te zien en te proberen toch weer een waardevol leven op te bouwen. Er blijken toch mensen te zijn, die haar nog kunnen laten lachen.Gerda van Wageningen heeft sinds 1979 reeds 95 romans geschreven. Ze woont al ruim 35 jaar in de Hoeksche Waard en werd in 2005 benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau.De pers over Gerda van Wageningen:“Boeiend, eigentijds,zeer realistisch, levensecht, informatief…” (Marian Verstappen voor Biblion)“Ze is geëvolueerd van een echte streekromanschrijfster tot een auteur van familieromans in een eigentijds kader”. (Alicia Grob voor Biblion) “Na ruim 80 romans geschreven te hebben behoeft de schrijfster geen verdere introductie meer.” (H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion“Het is verbazingwekkend hoe de in dit genre razend populaire schrijfster steeds weer nieuwe actuele thema’s in haar boeken verwerkt.Aanrader voor liefhebbers van eigentijdse familieromans.” (M.Willard voor Biblion)“De bekende vlotte manier van schrijven van de auteur maakt het boek makkelijk leesbaar”. (H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion)Gerda van Wageningen behoort tot de 5 meest uitgeleende auteurs!!!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerda van Wageningen
Uitgever
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086601486
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

GERDA VAN WAGENINGEN
HART OP DRIFT familieroman
ISBN 978-90-8660-148-6
Prijs: 16,95 logo EllessyRelax
Verschijnt maart 2011

Nog maar kort geleden is Anaïs bevallen van een tweeling, als ze op een vreselijke dag ontdekt dat haar man een einde heeft gemaakt aan zijn leven. Haar leven bestaat vanaf dat moment uit enkel zorgen. Ze mist haar man, heeft geen antwoord op de verbijsterende vraag: waarom? Ze loopt aan de lopende band tegen allerlei problemen aan. De zorg voor de tweeling rust nu helemaal op haar. De nabestaandenuitkering is onvoldoende om van te leven en het ergste van alles: haar schoonouders verwijten haar, dat hun zoon zo ongelukkig was dat hij zelf voor de dood koos.
Maar Anaïs beseft, dat haar kinderen haar nodig hebben en daaruit put ze de kracht om verder te gaan, alle zorgen onder ogen te zien en te proberen toch weer een waardevol leven op te bouwen. Er blijken toch mensen te zijn, die haar nog kunnen laten lachen.

Gerda van Wageningen heeft sinds 1979 reeds 95 romans geschreven. Ze woont al ruim 35 jaar in de Hoeksche Waard en werd in 2005 benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau.

De pers over Gerda van Wageningen:
“Boeiend, eigentijds,zeer realistisch, levensecht, informatief…”
(Marian Verstappen voor Biblion)
“Ze is geëvolueerd van een echte streekromanschrijfster tot een auteur van familieromans in een eigentijds kader”. (Alicia Grob voor Biblion)
“Na ruim 80 romans geschreven te hebben behoeft de schrijfster geen verdere introductie meer.” (H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion
“Het is verbazingwekkend hoe de in dit genre razend populaire schrijfster steeds weer nieuwe actuele thema’s in haar boeken verwerkt.Aanrader voor liefhebbers van eigentijdse familieromans.” (M.Willard voor Biblion)
“De bekende vlotte manier van schrijven van de auteur maakt het boek makkelijk leesbaar”. (H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion)

Gerda van Wageningen behoort tot de 5 meest uitgeleende auteurs!!!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerda van Wageningen
Uitgever
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086601486
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99