Drakenelfen / 6 (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Bernhard Hennen

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bernhard Hennen DRAKENELFEN Zesde boek HemelvuurMet de boeken over de Drakenelfen begon Bernhard Hennen, na De Elfen en Elfenridders, aan zijn derde grote cyclus over de verborgen geschiedenis van zijn elfenvolk. In het eerste deel, De Gevallen Koning, stapte Hennen duizend jaar terug in de tijd, terug naar het verre verleden van mens, dwerg en elf. Hemelvuur is het zesde deel in deze betoverende reeks. De elfin Nandalee keert na een gevaarlijke reis eindelijk terug naar Alfenmark, waar haar de laatste proef wacht om een drakenelf te worden. De profetie van een roodrug voorspelt echter dat ze, voordat het zover is, iedereen zal verraden die van haar houdt. Ondertussen ontdekken de dwergen diep onder het hart van Alfenmark een geheim dat hen in staat stelt af te rekenen met hun gevleugelde tirannen. Maar voordat ze de strijd met de draken kunnen aangaan, moeten ze eerst zien te overleven in hun ondergrondse wereld vol moord en intriges. De Onsterfelijke Aaron is van plan zijn ideeën voor een betere wereld te presenteren aan de devanthars. Hij betaalt echter een hoge prijs voor zijn idealen en zal zich erbij neer moeten leggen dat zijn geliefde Shaya sterft op het offeraltaar van de Luwiërs...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bernhard Hennen
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024562879
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1222189 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
301

Beschrijving

Bernhard Hennen
DRAKENELFEN
Zesde boek
Hemelvuur

Met de boeken over de Drakenelfen begon Bernhard Hennen, na De Elfen en Elfenridders, aan zijn derde grote cyclus over de verborgen geschiedenis van zijn elfenvolk. In het eerste deel, De Gevallen Koning, stapte Hennen duizend jaar terug in de tijd, terug naar het verre verleden van mens, dwerg en elf. Hemelvuur is het zesde deel in deze betoverende reeks.

De elfin Nandalee keert na een gevaarlijke reis eindelijk terug naar Alfenmark, waar haar de laatste proef wacht om een drakenelf te worden. De profetie van een roodrug voorspelt echter dat ze, voordat het zover is, iedereen zal verraden die van haar houdt.

Ondertussen ontdekken de dwergen diep onder het hart van Alfenmark een geheim dat hen in staat stelt af te rekenen met hun gevleugelde tirannen. Maar voordat ze de strijd met de draken kunnen aangaan, moeten ze eerst zien te overleven in hun ondergrondse wereld vol moord en intriges.

De Onsterfelijke Aaron is van plan zijn ideeën voor een betere wereld te presenteren aan de devanthars. Hij betaalt echter een hoge prijs voor zijn idealen en zal zich erbij neer moeten leggen dat zijn geliefde Shaya sterft op het offeraltaar van de Luwiërs...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bernhard Hennen
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024562879
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1222189 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
301

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99