Dr. sleep

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Stephen King

Paperback | Oktober 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Grootmeester Stephen King keert terug naar de personages en de setting van een van zijn populairste thrillers ooit: De Shining.Het jongetje Danny Torrance is inmiddels Dan, een man die decennialang heeft rondgezworven in een poging te ontsnappen aan zijn vaders erfenis van angst, alcoholisme en geweld. Nu gebruikt hij zijn gave voor stervensbegeleiding... ze noemen hem Dr. Sleep.Dan ontmoet hij Abra Stone, een twaalfjarig meisje met de helderste Shining ooit. Maar haar gave trekt een bende paranormaal begaafden aan. Ze lijken onschuldig - oud en rondrijdend in hun campers - maar de leden van de Ware Knoop voeden zich met de energie van kinderen als Abra.Dans oude demonen keren terug als hij moet vechten voor Abra's leven...Dr. Sleep is een weergaloos verhaal van goed tegen kwaad, een must-read voor de miljoenen liefhebbers van Stephen King en het zo legendarisch door Stanley Kubrick verfilmde De Shining.'Prachtig.' Vrij Nederland'De meester heeft het nog in de vingers.' **** Leidsch Dagblad'Emoties als gevaar, humor, liefde, spanning en angst, het loopt hand in hand en overvalt de lezer onverwacht.' **** Crimezone.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephen King
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021015859
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
576

Beschrijving

Grootmeester Stephen King keert terug naar de personages en de setting van een van zijn populairste thrillers ooit: De Shining.



Het jongetje Danny Torrance is inmiddels Dan, een man die decennialang heeft rondgezworven in een poging te ontsnappen aan zijn vaders erfenis van angst, alcoholisme en geweld. Nu gebruikt hij zijn gave voor stervensbegeleiding... ze noemen hem Dr. Sleep.



Dan ontmoet hij Abra Stone, een twaalfjarig meisje met de helderste Shining ooit. Maar haar gave trekt een bende paranormaal begaafden aan. Ze lijken onschuldig - oud en rondrijdend in hun campers - maar de leden van de Ware Knoop voeden zich met de energie van kinderen als Abra.

Dans oude demonen keren terug als hij moet vechten voor Abra's leven...



Dr. Sleep is een weergaloos verhaal van goed tegen kwaad, een must-read voor de miljoenen liefhebbers van Stephen King en het zo legendarisch door Stanley Kubrick verfilmde De Shining.



'Prachtig.' Vrij Nederland



'De meester heeft het nog in de vingers.' **** Leidsch Dagblad



'Emoties als gevaar, humor, liefde, spanning en angst, het loopt hand in hand en overvalt de lezer onverwacht.' **** Crimezone.nl

3-okt-2013

Peter van den Brink

Huiveringwekkend

Ik heb lang gewacht op dit boek - het is het vervolg op De Shining! In een ruk uitgelezen. Fantastisch! Lang niet zo genoten van een boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephen King
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021015859
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
576

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99