Doelwit (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

David Baldacci

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Als de president van de Verenigde Staten een levensgevaarlijke, onmogelijke en allesbepalende opdracht heeft, tot wie richt hij zich dan? Will Robie en Jessica Reel zijn terug! Hij weet dat het een hachelijke, zeer risicovolle opdracht is. Op zijn bevel kan een gevaar voor de wereldvrede in één klap worden geneutraliseerd. Maar als de missie faalt, zal hij vrijwel zeker uit zijn ambt worden gezet en zal de dreiging voor het land vele malen groter zijn. Dus wendt de president van de Verenigde Staten zich tot de enige twee personen van wie hij weet dat ze het onmogelijke mogelijk kunnen maken: Will Robie en Jessica Reel. Als huurmoordenaars in dienst van de overheid kennen Robie en Reel hun gelijken niet, maar toch vertrouwen sommige van hun eigen bazen hen niet. Ze twijfelen aan hun bereidheid om te allen tijde bevelen op te volgen en daarom zijn ze vastbesloten om de twee partners aan hun opdracht te houden. En om hen het niet te laten overleven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Baldacci
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044972252
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
1434043 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
496

Beschrijving

Als de president van de Verenigde Staten een levensgevaarlijke, onmogelijke en allesbepalende opdracht heeft, tot wie richt hij zich dan?

Will Robie en Jessica Reel zijn terug!

Hij weet dat het een hachelijke, zeer risicovolle opdracht is. Op zijn bevel kan een gevaar voor de wereldvrede in één klap worden geneutraliseerd. Maar als de missie faalt, zal hij vrijwel zeker uit zijn ambt worden gezet en zal de dreiging voor het land vele malen groter zijn. Dus wendt de president van de Verenigde Staten zich tot de enige twee personen van wie hij weet dat ze het onmogelijke mogelijk kunnen maken: Will Robie en Jessica Reel.
Als huurmoordenaars in dienst van de overheid kennen Robie en Reel hun gelijken niet, maar toch vertrouwen sommige van hun eigen bazen hen niet. Ze twijfelen aan hun bereidheid om te allen tijde bevelen op te volgen en daarom zijn ze vastbesloten om de twee partners aan hun opdracht te houden. En om hen het niet te laten overleven.

2-jul-2014

Coenraad De Kat

doelwit

In Doelwit keren Will Robie en Jessica Reel terug. De president van Amerika staat voor een moeilike keuze en schakelt de hulp in van Will en Jessica. Niet iedereen is het eens met de presidents keuze. De reden is dat ze tijdens hun vorige missIe 2 CIA medewerkers vermoorden. De huidige DSI probeert in eerste instantie hun training voor de nieuwe missie te verzwaren en tegen te werken en met die bedoeling dat ze het er niet levend van af moeten brengen.. Hun nieuwe missie is het uitschakelen van de vijandige staatshoofd van Noord Korea . De hoogstgeplaatste generaal ( generaal Pak) van Noord Korea spant samen met hun en Robie en Reel moeten die opdracht gaan uitvoeren. Generaal Pak wordt ontmaskert en dan wil Noord Korea wraak nemen maar wie en wat zal het doelwit zijn. De Koreaanse Chunch-Cha speelt de hoofdrol en is de sleutel van het gedeelte dat zich in Noord Korea afspeelt en ook zij heeft een missie . Maar welke? Diverse samenzweringen en complotten is het hoofdbestanddeel van Doelwit en Baldacci maakt gretig gebruik van dit alles en weet het op zo dusdanige manier te schrijven dat de spanning snij-en voelbaar is.Hij neemt je mee naar de test en laat je voelen hoe zwaar die is dat je je afvraagt hoe kan een mens dit doorstaan. Tevens laat hij je bijkomen van al die spanning en ga je meedenken in het hoe en waarom. Het gedeelte dat zich afspeelt in Noord Korea merk je de verandering van mentaliteit, doen en laten en het denken van de mensen daar weet hij goed neer te zetten Baldacci heeft met dit derde deel weer de juiste snaar weten te raken met de diversiteit aan mensen en groeperingen zoals Neo Nazi’s , ( dubbel)spionnen , geheim agenten en seriemoordenaars. Op en top spanning. Baldacci laat je achter met het gevoel wat hebben die 2 nog meer voor spanning en missies .

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Baldacci
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044972252
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
1434043 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
496

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99