De mercedes moord

Prijs € 21,99

Uitverkocht

Faye Kellerman

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Faye Kellerman De Mercedes?moord Billionaire Genoa Greeves heeft de schokkende dood van haar favoriete leraar Bennett Little die werd geëxecuteerd en in de kofferbak van zijn Mercedes?Benz werd gelegd nooit kunnen vergeten. Een dader is niet gevonden. Nu, vijftien jaar later, wordt er weer een moord gepleegd. Er is geen voor de hand liggende connectie tussen de twee slachtoffers, maar de moordwijze is hetzelfde. Greeves biedt de LAPD een substantiële financiële vergoeding als ze eindelijk de moord op Little weten op te oplossen. Rechercheur Peter Decker is gepikeerd omdat hij kostbare mankracht moet verspillen aan een vijftien jaar oude zaak, alleen omdat een rijke vrouw hiertoe opdracht geeft. Maar als hij zich verdiept in de oude moord ontdekt Decker dat er genoeg overeenkomsten zijn om de twee zaken met elkaar te verbinden. Als heden en verleden met elkaar in botsing komen, wordt de argeloze Peter Decker dichter en dichter naar de rand van de afgrond gebracht_ Faye Kellerman is een auteur van wereldformaat: van haar boeken zijn al meer dan tien miljoen exemplaren verkocht. Ze woont in Californië met haar man, thrillerschrijver Jonathan Kellerman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Faye Kellerman
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022551790
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Faye Kellerman
De Mercedes?moord

Billionaire Genoa Greeves heeft de schokkende dood van haar favoriete leraar Bennett Little die werd geëxecuteerd en in de kofferbak van zijn Mercedes?Benz werd gelegd nooit kunnen vergeten. Een dader is niet gevonden. Nu, vijftien jaar later, wordt er weer een moord gepleegd. Er is geen voor de hand liggende connectie tussen de twee slachtoffers, maar de moordwijze is hetzelfde. Greeves biedt de LAPD een substantiële financiële vergoeding als ze eindelijk de moord op Little weten op te oplossen.

Rechercheur Peter Decker is gepikeerd omdat hij kostbare mankracht moet verspillen aan een vijftien jaar oude zaak, alleen omdat een rijke vrouw hiertoe opdracht geeft. Maar als hij zich verdiept in de oude moord ontdekt Decker dat er genoeg overeenkomsten zijn om de twee zaken met elkaar te verbinden. Als heden en verleden met elkaar in botsing komen, wordt de argeloze Peter Decker dichter en dichter naar de rand van de afgrond gebracht_

Faye Kellerman is een auteur van wereldformaat: van haar boeken zijn al meer dan tien miljoen exemplaren verkocht. Ze woont in Californië met haar man, thrillerschrijver Jonathan Kellerman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Faye Kellerman
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022551790
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99