De imker - grote letter uitgave

Prijs € 39,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jacob Vis

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mans Petersen, bijgenaamd de Imker, maakt naam als fokker van bijenrassen. Hij woont in een boerderij bij het landgoed Morren waar hij een kalm, onopvallend bestaan leidt. Toch gaan er vreemde geruchten over zijn verleden, waarvan niemand het fijne weet.Jonkvrouw Gonda van Walsum keert na de dood van haar geliefde uit Zuid-Afrika terug naar IJsselmonde. Haar erfgoed verkeert in deplorabele staat. De familiebank staat op de rand van faillissement en haar landgoed Morren dreigt onder de hamer te vallen. In een ultieme poging het bankroet af te wenden gaat Gonda terug naar Zuid-Afrika om goud te kopen als onderpand. Haar halfbroer John van Langen sterft in zijn cel waar hij als huurmoordenaar een lange gevangenisstraf uitzit. In zijn hals zitten twee bijensteken, maar voor justitie de doodsoorzaak kan onderzoeken wordt het lijk uit de gevangenis gestolen. Commissaris Ben van Arkel en rechercheur Jan Huisman proberen de raadselachtige verdwijning op te lossen.Ze ontdekken dat Gonda's halfbroer deel uitmaakte van een uitstekend georganiseerde Oekraïense bende die op haar erfgoed aast, maar ze worden ingehaald door een gebeurtenis met dramatische gevolgen.Jacob Vis werd maar liefst vier keer genomineerd voor De Gouden Strop, de prijs voor het spannendste boek. In 2009 werd Jacob Vis genomineerd voor De Diamanten Kogel, de Vlaamse thrillerprijs. Voor zijn boeken krijgt hij 3 of 4 sterren van de VN detective-&thrillergids.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jacob Vis
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461010599
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
601

Beschrijving

Mans Petersen, bijgenaamd de Imker, maakt naam als fokker van bijenrassen. Hij woont in een boerderij bij het landgoed Morren waar hij een kalm, onopvallend bestaan leidt. Toch gaan er vreemde geruchten over zijn verleden, waarvan niemand het fijne weet.
Jonkvrouw Gonda van Walsum keert na de dood van haar geliefde uit Zuid-Afrika terug naar IJsselmonde. Haar erfgoed verkeert in deplorabele staat. De familiebank staat op de rand van faillissement en haar landgoed Morren dreigt onder de hamer te vallen. In een ultieme poging het bankroet af te wenden gaat Gonda terug naar Zuid-Afrika om goud te kopen als onderpand. Haar halfbroer John van Langen sterft in zijn cel waar hij als huurmoordenaar een lange gevangenisstraf uitzit. In zijn hals zitten twee bijensteken, maar voor justitie de doodsoorzaak kan onderzoeken wordt het lijk uit de gevangenis gestolen. Commissaris Ben van Arkel en rechercheur Jan Huisman proberen de raadselachtige verdwijning op te lossen.
Ze ontdekken dat Gonda's halfbroer deel uitmaakte van een uitstekend georganiseerde Oekraïense bende die op haar erfgoed aast, maar ze worden ingehaald door een gebeurtenis met dramatische gevolgen.
Jacob Vis werd maar liefst vier keer genomineerd voor De Gouden Strop, de prijs voor het spannendste boek. In 2009 werd Jacob Vis genomineerd voor De Diamanten Kogel, de Vlaamse thrillerprijs. Voor zijn boeken krijgt hij 3 of 4 sterren van de VN detective-&thrillergids.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jacob Vis
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461010599
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
601

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99