Linux hands-on

Een Linux-server opzetten in 37 lessen

Prijs € 26,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Erwin Boonk

Paperback | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit leerboek is oorspronkelijk geschreven voor studenten Netwerkbeheer en ICT-beheer, niveau 4 MBO.De auteur Erwin Boonk heeft jarenlange ervaring als ICT-docent met Linux-onderwijs. Na kennismaking met verschillende methodes ontstond de behoefte aan een structurele methode die in het competentiegerichte onderwijs goed inpasbaar is.Gebruik wordt gemaakt van de distributie Suse.Dit boek is geen volledig Linux-naslagwerk, maar zet aan tot zelfwerkzaamheid bij het verwerven van kennis over het besturingssysteem Linux.Ondertussen wordt er op verschillende scholen ook op niveau 2 en 3 kennisgemaakt met Linux, of zelfs reeds een volwaardige basis gelegd. In deze derde druk is hier rekening mee gehouden. Vergeleken bij de vorige uitgaves zijn er lesblokken bijgekomen die goed gebruikt kunnen worden in de lessen Besturingssysteem voor niveau 2 en 3, en door op een hele structurele manier dieper in te gaan op scripten kan er eind niveau 3 of begin niveau 4 een mooie basis gelegd worden voor verschillende uitstroomrichtingen.Vierde drukDeze vierde druk is gebaseerd op OpenSuse Leap 15. De laatste jaren wordt er in het onderwijs meer tijd genomen voor een kennismaking met Linux. Daarom zijn er in de derde druk al lesblokken bijgekomen die goed gebruikt kunnen worden in de lessen Besturingssysteem voor niveau 2 en 3. Deze vierde druk is bovendien zodanig uitgebreid dat het boek vrijwel alle informatie bevat die nodig is ter voorbereiding op het examen Linux Essentials van LPI.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erwin Boonk
Uitgever
Brinkman Uitgeverij
ISBN
9789057523779
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Dit leerboek is oorspronkelijk geschreven voor studenten Netwerkbeheer en ICT-beheer, niveau 4 MBO.
De auteur Erwin Boonk heeft jarenlange ervaring als ICT-docent met Linux-onderwijs. Na kennismaking met verschillende methodes ontstond de behoefte aan een structurele methode die in het competentiegerichte onderwijs goed inpasbaar is.
Gebruik wordt gemaakt van de distributie Suse.
Dit boek is geen volledig Linux-naslagwerk, maar zet aan tot zelfwerkzaamheid bij het verwerven van kennis over het besturingssysteem Linux.
Ondertussen wordt er op verschillende scholen ook op niveau 2 en 3 kennisgemaakt met Linux, of zelfs reeds een volwaardige basis gelegd. In deze derde druk is hier rekening mee gehouden. Vergeleken bij de vorige uitgaves zijn er lesblokken bijgekomen die goed gebruikt kunnen worden in de lessen Besturingssysteem voor niveau 2 en 3, en door op een hele structurele manier dieper in te gaan op scripten kan er eind niveau 3 of begin niveau 4 een mooie basis gelegd worden voor verschillende uitstroomrichtingen.

Vierde druk
Deze vierde druk is gebaseerd op OpenSuse Leap 15. De laatste jaren wordt er in het onderwijs meer tijd genomen voor een kennismaking met Linux. Daarom zijn er in de derde druk al lesblokken bijgekomen die goed gebruikt kunnen worden in de lessen Besturingssysteem voor niveau 2 en 3. Deze vierde druk is bovendien zodanig uitgebreid dat het boek vrijwel alle informatie bevat die nodig is ter voorbereiding op het examen Linux Essentials van LPI.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erwin Boonk
Uitgever
Brinkman Uitgeverij
ISBN
9789057523779
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99