Linkse & techtse ICT

op het snijvlak van ICT, politiek, bestuur en samenleving

Prijs € 28,95

Uitverkocht

Zsolt Szabo

Paperback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zsolt Szabo (Amsterdam, 1961) trad na zijn Kamerlidmaatschap voor de VVD als Vice-President in dienst bij het mondiale IT- en consultancy concern Capgemini. Szabo is van huis uit politicoloog en is vanaf 1988 werkzaam in de ICT-branche. Daarnaast was hij kort voor zijn Kamerlidmaatschap, dat eind 2006 afliep, directeur bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Hier was hij verantwoordelijk voor het informatiebeleid binnen de openbare sector. In de Tweede Kamer was hij woordvoerder voor Defensie en Ontwikkelingssamenwerking en tevens woordvoerder ICT, gericht op de digitalisering van de overheidsdienstverlening aan burgers en bedrijven.Deze unieke combinatie van ervaring in de politiek, het openbaar bestuur en het bedrijfsleven, gekoppeld aan zijn positieve en optimistische visie op innovaties rond de inzet van ICT in zowel de publieke als private sector, geven een mooi inkijkje in de complexe verhouding tussen ICT, politiek, bestuur en samenleving. Opbouwend, soms kritisch, maar altijd met een knipoog. 'Linkse en rechtse ICT' is de kop van een van de in dit essay gepubliceerde opinies.Bij de gemiddelde publicatie staan de koppen vaak los van de werkelijke tekst, maar bij Szabo vormen ze een eenheid met achterliggende teksten om zo de lezer te prikkelen dieper na te denken over de onderliggende boodschap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Zsolt Szabo
Uitgever
Boom
ISBN
9789462451131
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Beschrijving

Zsolt Szabo (Amsterdam, 1961) trad na zijn Kamerlidmaatschap voor de VVD als Vice-President in dienst bij het mondiale IT- en consultancy concern Capgemini. Szabo is van huis uit politicoloog en is vanaf 1988 werkzaam in de ICT-branche. Daarnaast was hij kort voor zijn Kamerlidmaatschap, dat eind 2006 afliep, directeur bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Hier was hij verantwoordelijk voor het informatiebeleid binnen de openbare sector. In de Tweede Kamer was hij woordvoerder voor Defensie en Ontwikkelingssamenwerking en tevens woordvoerder ICT, gericht op de digitalisering van de overheidsdienstverlening aan burgers en bedrijven.
Deze unieke combinatie van ervaring in de politiek, het openbaar bestuur en het bedrijfsleven, gekoppeld aan zijn positieve en optimistische visie op innovaties rond de inzet van ICT in zowel de publieke als private sector, geven een mooi inkijkje in de complexe verhouding tussen ICT, politiek, bestuur en samenleving. Opbouwend, soms kritisch, maar altijd met een knipoog. 'Linkse en rechtse ICT' is de kop van een van de in dit essay gepubliceerde opinies.
Bij de gemiddelde publicatie staan de koppen vaak los van de werkelijke tekst, maar bij Szabo vormen ze een eenheid met achterliggende teksten om zo de lezer te prikkelen dieper na te denken over de onderliggende boodschap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Zsolt Szabo
Uitgever
Boom
ISBN
9789462451131
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99