Limburg op z'n lekkerst

Prijs € 19,90

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts

Paperback | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het beroemdste kook- en bakduo uit Limburg vormt het echtpaar Wil en Netty Engels-Geurts. Sinds Limburg op z'n lekkerst verscheen is het een groot succes. Dat bewijst dat de recepten in dit boek niet alleen traditioneel Limburgs zijn, maar ook in het heden nog populair en dat steeds nieuwe generaties willen leren hoe lekker Limburgse gerechten zijn en hoe gemakkelijk om te bereiden.Soep, vlees, groenten, aardappelen, fruit, nagerechten, gebak en vlaai staan uitgebreid beschreven, zodat u een compleet Limburgs menu kunt samenstellen. Zowel ervaren koks als kokkerellende beginnelingen hebben veel aan de tips van het echtpaar.Andere boeken van Wil en Netty Engels-Geurts:Vlaai en ander Limburgs gebak, Zelf brood bakken (in de oven en in de broodbakmachine), Koken met Limburgs bier, Leer Limburgs kokenDeze uitgave is een herziene en geactualiseerde druk van Limburg op z'n lekkerst, met nieuwe recepten en verbeterde uitleg. Veel plezier.Limburg op z'n lekkerst is het boek waarmee Uitgeverij TIC twintig jaar geleden zijn naam op de boekenmarkt vestigde. Ruim 300 boeken met een Limburgs tintje in vrijwel alle denkbare genres werden gepubliceerd.Dit boek is ook de veertigste titel van Netty Engels-Geurts en verschijnt in het veertigste jaar van haar activiteiten op het gebied van de Limburgse keuken en de promotie ervan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts
Uitgever
Tic uitgeverij
ISBN
9789491561993
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het beroemdste kook- en bakduo uit Limburg vormt het echtpaar Wil en Netty Engels-Geurts. Sinds Limburg op z'n lekkerst verscheen is het een groot succes. Dat bewijst dat de recepten in dit boek niet alleen traditioneel Limburgs zijn, maar ook in het heden nog populair en dat steeds nieuwe generaties willen leren hoe lekker Limburgse gerechten zijn en hoe gemakkelijk om te bereiden.
Soep, vlees, groenten, aardappelen, fruit, nagerechten, gebak en vlaai staan uitgebreid beschreven, zodat u een compleet Limburgs menu kunt samenstellen. Zowel ervaren koks als kokkerellende beginnelingen hebben veel aan de tips van het echtpaar.
Andere boeken van Wil en Netty Engels-Geurts:
Vlaai en ander Limburgs gebak, Zelf brood bakken (in de oven en in de broodbakmachine), Koken met Limburgs bier, Leer Limburgs koken
Deze uitgave is een herziene en geactualiseerde druk van Limburg op z'n lekkerst, met nieuwe recepten en verbeterde uitleg. Veel plezier.

Limburg op z'n lekkerst is het boek waarmee Uitgeverij TIC twintig jaar geleden zijn naam op de boekenmarkt vestigde. Ruim 300 boeken met een Limburgs tintje in vrijwel alle denkbare genres werden gepubliceerd.
Dit boek is ook de veertigste titel van Netty Engels-Geurts en verschijnt in het veertigste jaar van haar activiteiten op het gebied van de Limburgse keuken en de promotie ervan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts
Uitgever
Tic uitgeverij
ISBN
9789491561993
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99