Lily

Prijs € 19,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Pauline van de Ven

Paperback | December 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Michels dochter Lily is naar Boedapest gekomen als knappe, welgestelde jonge vrouw. Vrolijk en ook wel een beetje verwend. In Hongarije doet de oorlog zich minder voelen dan in Nijmegen. Het zorgeloze leven kan er nog een poosje doorgaan. Maar land en taal blijven haar vreemd en de relatie met haar schoonfamilie is moeizaam. Als Béla wordt opgeroepen voor het leger, groeit Lily's heimwee. Ze verlangt naar kinderen om zich thuis te kunnen voelen. Als die er eindelijk komen is haar leven zoals ze het zich had gewenst. Een harmonieus huwelijk, een gelukkig gezin en een huis met een tuin in de heuvels boven de stad. Dan vallen de Russen Hongarije binnen en wordt alles anders.In Nijmegen drukt de oorlog ook een stempel op de relatie tussen Hanni en Michel. Duitstalige Hanni wordt verdacht van nazi-sympathieën en raakt in een isolement. Michel verbijt zich in stilte als zijn oudste zoon afziet van een toekomst in de fabriek, terwijl hijzelf opzij wordt geschoven door een Duitse bewindvoeder.Uitgever en tijdstip van uitgave nog niet bekend. Informatiepagina: http://web.inter.nl.net/users/pauline/Dumont2.htmDe familie Dumont 2 - Lily, ca. 600 pag. (Verwacht)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pauline van de Ven
Uitgever
Auteursdomein, Uitgeverij
ISBN
9789086410064
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
500

Beschrijving

Michels dochter Lily is naar Boedapest gekomen als knappe, welgestelde jonge vrouw. Vrolijk en ook wel een beetje verwend. In Hongarije doet de oorlog zich minder voelen dan in Nijmegen. Het zorgeloze leven kan er nog een poosje doorgaan. Maar land en taal blijven haar vreemd en de relatie met haar schoonfamilie is moeizaam. Als Béla wordt opgeroepen voor het leger, groeit Lily's heimwee. Ze verlangt naar kinderen om zich thuis te kunnen voelen. Als die er eindelijk komen is haar leven zoals ze het zich had gewenst. Een harmonieus huwelijk, een gelukkig gezin en een huis met een tuin in de heuvels boven de stad. Dan vallen de Russen Hongarije binnen en wordt alles anders.
In Nijmegen drukt de oorlog ook een stempel op de relatie tussen Hanni en Michel. Duitstalige Hanni wordt verdacht van nazi-sympathieën en raakt in een isolement. Michel verbijt zich in stilte als zijn oudste zoon afziet van een toekomst in de fabriek, terwijl hijzelf opzij wordt geschoven door een Duitse bewindvoeder.

Uitgever en tijdstip van uitgave nog niet bekend.
Informatiepagina: http://web.inter.nl.net/users/pauline/Dumont2.htm

De familie Dumont 2 - Lily, ca. 600 pag. (Verwacht)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pauline van de Ven
Uitgever
Auteursdomein, Uitgeverij
ISBN
9789086410064
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
500

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99