life in balance

een nieuwe kijk op vers eten

Prijs € 34,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Donna Hay

Hardback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leer gezond eten en gebalanceerd leven met Donna Hays life in balance In het nieuwste kookboek van Donna Hay leer je koken met onbewerkte en verse ingrediënten en superfoods. Het boek heeft een nieuwe uitstraling en formaat gekregen, maar de kleurrijke foto’s en heerlijke en toegankelijke recepten zijn ook hier weer aanwezig.  Life in balance is niet alleen geschikt voor de kookliefhebbers, maar ook voor mensen die graag meer willen leren over de producten waarmee ze koken. De recepten worden afgewisseld met katernen vol informatie over superfoods zoals groenten, granen, zaden en noten. Donna Hay staat wereldwijd bekend om haar heerlijke maar makkelijk te volgen recepten en de enorm mooi gestylde afbeeldingen. Hay heeft al meer dan 20 kookboeken uitgegeven, waaronder de succesvolle The new easy en het Donna Hay Seizoenskookboek. Daarnaast geeft ze het donna hay magazine uit, heeft ze een column in onder andere de Nieuw-Zeelandse krant The New Zealand Herald, een succesvolle webwinkel en een eigen serviesgoed- en etenswarenlijn.   ‘Donna is de Queen of Styling. Ze is geen intimiderende chef, maar staat naast je.’ Rudolph van Veen in RTL Late Night ‘Je zou dit Het Nieuwe Koken kunnen noemen: geen ingewikkelde toestanden met exotische  ingrediënten waarvoor je de halve stad af moet fietsen, wel gezond, lekker en aantrekkelijk eten.’   Elegance

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Donna Hay
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000351602
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Leer gezond eten en gebalanceerd leven met Donna Hays life in balance

In het nieuwste kookboek van Donna Hay leer je koken met onbewerkte en verse ingrediënten en superfoods. Het boek heeft een nieuwe uitstraling en formaat gekregen, maar de kleurrijke foto’s en heerlijke en toegankelijke recepten zijn ook hier weer aanwezig. 

Life in balance is niet alleen geschikt voor de kookliefhebbers, maar ook voor mensen die graag meer willen leren over de producten waarmee ze koken. De recepten worden afgewisseld met katernen vol informatie over superfoods zoals groenten, granen, zaden en noten.

Donna Hay staat wereldwijd bekend om haar heerlijke maar makkelijk te volgen recepten en de enorm mooi gestylde afbeeldingen. Hay heeft al meer dan 20 kookboeken uitgegeven, waaronder de succesvolle The new easy en het Donna Hay Seizoenskookboek. Daarnaast geeft ze het donna hay magazine uit, heeft ze een column in onder andere de Nieuw-Zeelandse krant The New Zealand Herald, een succesvolle webwinkel en een eigen serviesgoed- en etenswarenlijn.

 

‘Donna is de Queen of Styling. Ze is geen intimiderende chef, maar staat naast je.’

Rudolph van Veen in RTL Late Night

‘Je zou dit Het Nieuwe Koken kunnen noemen: geen ingewikkelde toestanden met exotische  ingrediënten waarvoor je de halve stad af moet fietsen, wel gezond, lekker en aantrekkelijk eten.’

 

Elegance

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Donna Hay
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000351602
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99