Lieve zus

een dikke kus

Prijs € 10,50

Uitverkocht

Cocky Drost-de Wit

Paperback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lieve zus laat je op een vrolijke manier nadenken over wie je bent als zus, dochter en kind van God. Een inspirerend cadeau voor jou en je zus, om jullie band nóg sterker te maken.De band tussen jou en je zus is uniek. Je deelt een verleden, bepaalde emoties of gewoon een heel opmerkelijk genenpakket. Je kunt zielsveel van elkaar houden en elkaar soms ook niet uitstaan. Die band is heel sterk, maar ook kwetsbaar.In dit boek zet Cocky Drost je aan het denken over jouw plek als dochter in het gezin waarin je bent opgegroeid, over jouw relatie met je zussen en je ouders. En ze hoopt dat dat leidt tot mooie gesprekken met je zus over heden en verleden - met een kopje thee of zo erbij. Ook al komen jullie uit hetzelfde 'nest', toch is elke zus uniek. En dat mag je zijn! Of je nu een Marta of een Maria bent, voor God zijn jullie even waardevol. Je mag vieren dat je vrouw, dochter en zus bent!Cocky Drost-de Wit (1981) studeerde psychologie en heeft een praktijk voor relatiecoaching. Zij heeft drie zussen en één broer. Samen met haar zussen vormt ze zanggroep 'Filiae'. Ze is getrouwd en moeder van vier kinderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cocky Drost-de Wit
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023970323
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Lieve zus laat je op een vrolijke manier nadenken over wie je bent als zus, dochter en kind van God. Een inspirerend cadeau voor jou en je zus, om jullie band nóg sterker te maken.

De band tussen jou en je zus is uniek. Je deelt een verleden, bepaalde emoties of gewoon een heel opmerkelijk genenpakket. Je kunt zielsveel van elkaar houden en elkaar soms ook niet uitstaan. Die band is heel sterk, maar ook kwetsbaar.

In dit boek zet Cocky Drost je aan het denken over jouw plek als dochter in het gezin waarin je bent opgegroeid, over jouw relatie met je zussen en je ouders. En ze hoopt dat dat leidt tot mooie gesprekken met je zus over heden en verleden - met een kopje thee of zo erbij. Ook al komen jullie uit hetzelfde 'nest', toch is elke zus uniek. En dat mag je zijn! Of je nu een Marta of een Maria bent, voor God zijn jullie even waardevol. Je mag vieren dat je vrouw, dochter en zus bent!

Cocky Drost-de Wit (1981) studeerde psychologie en heeft een praktijk voor relatiecoaching. Zij heeft drie zussen en één broer. Samen met haar zussen vormt ze zanggroep 'Filiae'. Ze is getrouwd en moeder van vier kinderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cocky Drost-de Wit
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023970323
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99