Lieve mama

Prijs € 25,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Esther Verhoef

Hardback | Maart 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 165 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Hoever ga jij om je gezin te beschermen?Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien.De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner.Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar daarmee is de nachtmerrie voor Helen nog maar pas begonnen...Esther Verhoef brengt met Lieve mama het gevaar onbehaaglijk dichtbij, en laat de lezer achter met de vraag: wat zou ík doen?Je denkt dat je je grenzen kent.Maar als je gezin in gevaar is... hoever ga je dan?'Esther Verhoef heeft zichzelf overtroffen.'MARGRIETwww.estherverhoef.nlwww.escober.nlwww.uitgeverijprometheus.nlEsther Verhoef is een van de succesvolste en meest veelzijdige schrijvers van Nederland. Van haar psychologische thrillers en romans werden 1,9 miljoen exemplaren verkocht. Verhoefs werk is in tal van talen verschenen en meerdere malen bekroond en genomineerd. Ze won o.a. de NS Publieksprijs, de Hebban Crimezone Award en de Diamanten Kogel.'Verhoef schetst personages die uitstijgen boven de standaard thrillerstereotypen.' BARNES & NOBLE REVIEW'Esther Verhoef hoort duidelijk tot de schrijvende elite in ons land.' ALGEMEEN DAGBLAD'Met Lieve mama heeft Esther Verhoef zichzelf overtroffen. Geweldige thriller!' MARGRIET

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Esther Verhoef
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044628838
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Hoever ga jij om je gezin te beschermen?

Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien.

De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner.

Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar daarmee is de nachtmerrie voor Helen nog maar pas begonnen...

Esther Verhoef brengt met Lieve mama het gevaar onbehaaglijk dichtbij, en laat de lezer achter met de vraag: wat zou ík doen?

Je denkt dat je je grenzen kent.
Maar als je gezin in gevaar is... hoever ga je dan?

'Esther Verhoef heeft zichzelf overtroffen.'
MARGRIET

www.estherverhoef.nl
www.escober.nl
www.uitgeverijprometheus.nl

Esther Verhoef is een van de succesvolste en meest veelzijdige schrijvers van Nederland. Van haar psychologische thrillers en romans werden 1,9 miljoen exemplaren verkocht. Verhoefs werk is in tal van talen verschenen en meerdere malen bekroond en genomineerd. Ze won o.a. de NS Publieksprijs, de Hebban Crimezone Award en de Diamanten Kogel.

'Verhoef schetst personages die uitstijgen boven de standaard thrillerstereotypen.' BARNES & NOBLE REVIEW

'Esther Verhoef hoort duidelijk tot de schrijvende elite in ons land.' ALGEMEEN DAGBLAD

'Met Lieve mama heeft Esther Verhoef zichzelf overtroffen. Geweldige thriller!' MARGRIET

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Esther Verhoef
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044628838
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99