Liefdesles (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Renée Vervoorn, Hermelijn van der Meijden

EPUB met digitaal watermerk | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat als blijkt dat de liefde van je leven vanaf de eerste seconde altijd en overal tegen je heeft gelogen? Leslie is een van de best betaalde fotomodellen van het moment en leidt een geweldig leven wanneer ze de geslaagde beurshandelaar Laurens ontmoet. In korte tijd worden Leslie en Laurens een droomkoppel. Maar in de aanloop naar haar huwelijksdag begint Leslie te twijfelen aan de identiteit van haar aanstaande man. Liefdesles is een autobiografische roman over leugens en liefde, een verhaal over een sterke vrouw die kiest voor zichzelf en haar kinderen. Renée Vervoorn en Hermelijn van der Meijden schreven samen Liefdesles, een roman die losjes is gebaseerd op Renées eigen, bijna onwerkelijke, verhaal.Renée Vervoorn (1975) rolde na haar opleiding communicatie & pr het televisievak in. Ze begon als vj bij TMF en stapte daarna over naar SBS 6 en NET 5. Nu is Renée alleenstaande moeder van een geweldige dochter en eigenaresse/hoofdredacteur van de e-zine en onlineshop kidzlifestyle.nl.Hermelijn van der Meijden (1971) studeerde Nederlands. Ze werkte voor verschillende tijdschriften als hoofd- en eindredacteur. Tegenwoordig schrijft ze als freelance journalist voor reclamebureaus en bladen als Eigen Huis & Interieur en Kek. Daarnaast volgt ze een studie aan de Barbara Brennan School of Healing Europe.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Renée Vervoorn, Hermelijn van der Meijden
Uitgever
Truth & Dare
ISBN
9789049952273
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2011
Bestandsgrootte
1847084 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
267

Beschrijving

Wat als blijkt dat de liefde van je leven vanaf de eerste seconde altijd en overal tegen je heeft gelogen?

Leslie is een van de best betaalde fotomodellen van het moment en leidt een geweldig leven wanneer ze de geslaagde beurshandelaar Laurens ontmoet. In korte tijd worden Leslie en Laurens een droomkoppel. Maar in de aanloop naar haar huwelijksdag begint Leslie te twijfelen aan de identiteit van haar aanstaande man.
Liefdesles is een autobiografische roman over leugens en liefde, een verhaal over een sterke vrouw die kiest voor zichzelf en haar kinderen. Renée Vervoorn en Hermelijn van der Meijden schreven samen Liefdesles, een roman die losjes is gebaseerd op Renées eigen, bijna onwerkelijke, verhaal.

Renée Vervoorn (1975) rolde na haar opleiding communicatie & pr het televisievak in. Ze begon als vj bij TMF en stapte daarna over naar SBS 6 en NET 5. Nu is Renée alleenstaande moeder van een geweldige dochter en eigenaresse/hoofdredacteur van de e-zine en onlineshop kidzlifestyle.nl.
Hermelijn van der Meijden (1971) studeerde Nederlands. Ze werkte voor verschillende tijdschriften als hoofd- en eindredacteur. Tegenwoordig schrijft ze als freelance journalist voor reclamebureaus en bladen als Eigen Huis & Interieur en Kek. Daarnaast volgt ze een studie aan de Barbara Brennan School of Healing Europe.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Renée Vervoorn, Hermelijn van der Meijden
Uitgever
Truth & Dare
ISBN
9789049952273
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2011
Bestandsgrootte
1847084 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
267

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99