Liefde en bedrog

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

José Vriens

Paperback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een jonge vrouw, Nienke Sommers, heeft geen idee wat er met haar vriend is gebeurd als ze opeens niets meer van hem hoort. Hij woont nog altijd bij zijn vrouw, van wie hij had beloofd te zullen gaan scheiden. Als een broer van hem Nienke vertelt dat haar vriend is overleden, stort haar wereld in. Het feit dat ze nog een dochtertje heeft, houdt haar overeind. Alsof het nog niet erg genoeg is, krijgt haar leven opeens een bizarre wending als ze te maken krijgt met zijn weduwe die erachter is gekomen met wie haar man haar bedroog. Ze wordt gestalkt en lastig gevallen door die vrouw, zo erg dat ze om die reden zelfs wil verhuizen.Jose Vriens (1963) woont in het Brabantse Roosendaal. In 2000 begon ze met het schrijven van kinderboeken. Daarnaast schreef ze talloze romantische korte verhalen (ps. Josje Maas) en inmiddels ook verschillende romans. Na een zestal jaar uitgever te zijn geweest is ze nu fulltime schrijver en verschijnen er met grote regelmaat familie- en liefdesromans van haar hand. Haar romans worden bestempeld als vlot leesbare feelgoodromans. Jose Vriens kreeg een nominatie voor De Valentijnprijs 20156voor het beste romantische boek voor haar roman Verdwaald. De pers over Tegenwind:Zomerse familieroman van een ervaren auteur. Soepel geschreven, ongecompliceerd verhaal... Dankzij lekker lopende dialogen en vaart en afwisseling in het verhaal biedt dit boek een ontspannen leeservaring voor een brede, vrouwelijke doelgroep. (Jacqueline Wouda voor Biblion)De pers over Schuld:'Schuld' leest heerlijk weg. ... heerlijk beeldend geschreven en verveelt geen moment. (Leesfanaten.nl)De pers over Drijfzand:"De romantische momenten zijn goed gedoseerd, net als het vleugje spanning dat aan het verhaal is toegevoegd. Kortom, een heerlijk en echt feelgood-boek."(Marijke Verhoeven voor Hebban) De pers over Verdwaald:"Een vlot en boeiend geschreven verhaal, maar ook een verhaal waarin het onderwerp dementie op een goede, reële manier is uitgewerkt". (Biblion)De pers over Waar blijf je:"Op een vlotte en meeslepende manier geschreven, waardoor je als lezer geboeid blijft. Voor een breed publiek.". (Biblion)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
José Vriens
Uitgever
Ellessy relax
ISBN
9789086603336
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een jonge vrouw, Nienke Sommers, heeft geen idee wat er met haar vriend is gebeurd als ze opeens niets meer van hem hoort. Hij woont nog altijd bij zijn vrouw, van wie hij had beloofd te zullen gaan scheiden. Als een broer van hem Nienke vertelt dat haar vriend is overleden, stort haar wereld in. Het feit dat ze nog een dochtertje heeft, houdt haar overeind. Alsof het nog niet erg genoeg is, krijgt haar leven opeens een bizarre wending als ze te maken krijgt met zijn weduwe die erachter is gekomen met wie haar man haar bedroog. Ze wordt gestalkt en lastig gevallen door die vrouw, zo erg dat ze om die reden zelfs wil verhuizen.

Jose Vriens (1963) woont in het Brabantse Roosendaal. In 2000 begon ze met het schrijven van kinderboeken. Daarnaast schreef ze talloze romantische korte verhalen (ps. Josje Maas) en inmiddels ook verschillende romans. Na een zestal jaar uitgever te zijn geweest is ze nu fulltime schrijver en verschijnen er met grote regelmaat familie- en liefdesromans van haar hand. Haar romans worden bestempeld als vlot leesbare feelgoodromans.
Jose Vriens kreeg een nominatie voor De Valentijnprijs 20156voor het beste romantische boek voor haar roman Verdwaald.

De pers over Tegenwind:
Zomerse familieroman van een ervaren auteur. Soepel geschreven, ongecompliceerd verhaal... Dankzij lekker lopende dialogen en vaart en afwisseling in het verhaal biedt dit boek een ontspannen leeservaring voor een brede, vrouwelijke doelgroep. (Jacqueline Wouda voor Biblion)
De pers over Schuld:
'Schuld' leest heerlijk weg. ... heerlijk beeldend geschreven en verveelt geen moment. (Leesfanaten.nl)
De pers over Drijfzand:
"De romantische momenten zijn goed gedoseerd, net als het vleugje spanning dat aan het verhaal is toegevoegd. Kortom, een heerlijk en echt feelgood-boek."(Marijke Verhoeven voor Hebban)
De pers over Verdwaald:
"Een vlot en boeiend geschreven verhaal, maar ook een verhaal waarin het onderwerp dementie op een goede, reële manier is uitgewerkt". (Biblion)
De pers over Waar blijf je:
"Op een vlotte en meeslepende manier geschreven, waardoor je als lezer geboeid blijft. Voor een breed publiek.". (Biblion)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
José Vriens
Uitgever
Ellessy relax
ISBN
9789086603336
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99