Lichter leven

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Kirstin Hanssen

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We zijn allemaal mensen, met ieder zijn eigenaardigheden en onvolkomenheden. We kunnen zelfs de 'perfecte' glimlach op ons gezicht toveren, zonder daarvoor eerst gelukkig te hoeven zijn. Dit is de ervaring van vriendinnen Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen na tien jaar navelstaarderij, het verslinden van een bibliotheek aan zelfhulpboeken en uiteenlopende therapievormen, van lichtwerk tot Gestalttherapie. Tussendoor volgden zij opleidingen en cursussen op het gebied van NLP, healing, reiki en yoga. En toen waren ze dus verlicht. Maar niet heus! Toch gaat glimlachen Fidessa en Kirstin tegenwoordig een stuk makkelijker af. Zij leven simpelweg lichter: door bewust te kiezen voor opbouwende gedachten en door het nemen van positieve beslissingen. Dat lukt met name wanneer hun gevoel en lichaam in balans zijn. In Lichter leven delen Fidessa en Kirstin in zeven hoofdstukken hun visie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied aan de hand van persoonlijke ervaringen en alledaagse voorbeelden. Ze geven inzichten, tips, krachtspreuken, twintig-seconde-meditaties, voedingsadvies en yoga- en ontspanningsoefeningen, met hier en daar een vleugje mindfulness en zelfhealing. Lichter leven is down-to-earth en met humor geschreven, kortom: een lightstyle inspiratie- en werkboek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kirstin Hanssen
Uitgever
Uitgeverij MUS
ISBN
9789045314389
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

We zijn allemaal mensen, met ieder zijn eigenaardigheden en onvolkomenheden. We kunnen zelfs de 'perfecte' glimlach op ons gezicht toveren, zonder daarvoor eerst gelukkig te hoeven zijn. Dit is de ervaring van vriendinnen Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen na tien jaar navelstaarderij, het verslinden van een bibliotheek aan zelfhulpboeken en uiteenlopende therapievormen, van lichtwerk tot Gestalttherapie. Tussendoor volgden zij opleidingen en cursussen op het gebied van NLP, healing, reiki en yoga. En toen waren ze dus verlicht. Maar niet heus!


Toch gaat glimlachen Fidessa en Kirstin tegenwoordig een stuk makkelijker af. Zij leven simpelweg lichter: door bewust te kiezen voor opbouwende gedachten en door het nemen van positieve beslissingen. Dat lukt met name wanneer hun gevoel en lichaam in balans zijn.


In Lichter leven delen Fidessa en Kirstin in zeven hoofdstukken hun visie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied aan de hand van persoonlijke ervaringen en alledaagse voorbeelden. Ze geven inzichten, tips, krachtspreuken, twintig-seconde-meditaties, voedingsadvies en yoga- en ontspanningsoefeningen, met hier en daar een vleugje mindfulness en zelfhealing. Lichter leven is down-to-earth en met humor geschreven, kortom: een lightstyle inspiratie- en werkboek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kirstin Hanssen
Uitgever
Uitgeverij MUS
ISBN
9789045314389
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99