Levenskunstspel

wat voor leven wil jij leiden?

Prijs € 29,95

Niet beschikbaar

P.J.M. Gerrickens, M.C. Verstege, Zjef van Dun

Juli 2005 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

LEVENSKUNSTSPEL (ISBN 9789074123150) De bedoeling van dit spel is u een stap verder te helpen als u meer balans in uw leven wilt brengen. Het spel is zeer geschikt voor coaching, maar u kunt het ook met anderen spelen om meer zicht te krijgen op elkaars levensstijl. Het spel bestaat uit 144 kaarten, verdeeld over drie groepen: 1. Levensstijlen. Op deze set kaarten vindt u omschrijvingen die van toepassing kunnen zijn op het leven dat u nu leidt of zou willen leiden. Het gaat daarbij zowel om positief als negatief klinkende omschrijvingen zoals bijvoorbeeld 'gezond', 'zorgeloos', 'gestresst' of 'chaotisch'. 2. Vragen t.b.v. levensstijlen. Deze vragen kunnen u helpen bij het opsporen van (onbewuste) wensen m.b.t. uw manier van leven, bijvoorbeeld: 'Welk levensmotto heeft u?', of 'Met wat voor soort mensen bent u het liefste samen?' 3. Model voor Levenskunst(. Dit model kan u helpen bij het zoeken naar balans in uw leven of bij het concreet invullen van het leven dat u wenst. Het uitgangspunt van het model is een optimaal evenwicht te vinden tussen vier aspecten: uw eigen wensen en de wensen van anderen t.a.v. u, uw eigen mogelijkheden en beperkingen en die van anderen en de omgeving. Voor elk van deze vier onderdelen van het model is er een set kaarten, waarmee je het betreffende onderdeel kunt onderzoeken. Bij het spel vindt u instructies voor vier spelvormen, die u ook kunt downloaden op www.kwaliteitenspel.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P.J.M. Gerrickens, M.C. Verstege, Zjef van Dun
Uitgever
Gerrickens, Uitgeverij
ISBN
9789074123150
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

LEVENSKUNSTSPEL (ISBN 9789074123150)

De bedoeling van dit spel is u een stap verder te helpen als u meer balans in uw leven wilt brengen.

Het spel is zeer geschikt voor coaching, maar u kunt het ook met anderen spelen om meer zicht te krijgen op elkaars levensstijl. Het spel bestaat uit 144 kaarten, verdeeld over drie groepen:

1. Levensstijlen. Op deze set kaarten vindt u omschrijvingen die van toepassing kunnen zijn op het leven dat u nu leidt of zou willen leiden. Het gaat daarbij zowel om positief als negatief klinkende omschrijvingen zoals bijvoorbeeld 'gezond', 'zorgeloos', 'gestresst' of 'chaotisch'.

2. Vragen t.b.v. levensstijlen. Deze vragen kunnen u helpen bij het opsporen van (onbewuste) wensen m.b.t. uw manier van leven, bijvoorbeeld: 'Welk levensmotto heeft u?', of 'Met wat voor soort mensen bent u het liefste samen?'

3. Model voor Levenskunst(. Dit model kan u helpen bij het zoeken naar balans in uw leven of bij het concreet invullen van het leven dat u wenst. Het uitgangspunt van het model is een optimaal evenwicht te vinden tussen vier aspecten: uw eigen wensen en de wensen van anderen t.a.v. u, uw eigen mogelijkheden en beperkingen en die van anderen en de omgeving. Voor elk van deze vier onderdelen van het model is er een set kaarten, waarmee je het betreffende onderdeel kunt onderzoeken.

Bij het spel vindt u instructies voor vier spelvormen, die u ook kunt downloaden op www.kwaliteitenspel.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P.J.M. Gerrickens, M.C. Verstege, Zjef van Dun
Uitgever
Gerrickens, Uitgeverij
ISBN
9789074123150
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99