Leven vanuit liefde

een pad naar existentieel welzijn

Prijs € 24,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Mia Leijssen

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mia Leijssen brengt een nieuwe visie op welzijn en geluk'In de drukte en veelheid van onze maatschappij ervaar ik deze cursus als een permanente uitnodigingom bij de essentie te blijven of naar deze essentie terug te keren.' - cursist van de opleiding 'Existentieel welzijn'Veel mensen lijken hun leven uitstekend op orde te hebben. Toch ervaren ze een gemis. Heel wat 'moderne' ontsporingen, zoals depressie, angst, eetstoornissen en zinloos geweld, ontstaan vanuit dat gemis. Op basis van inzichten uit de positieve psychologie ontwikkelde prof. dr. Mia Leijssen een training in existentieel welzijn. Deze training focust op een evenwicht in de vier dimensies van het menselijk leven: het fysieke, sociale, psychische en spirituele domein. Als je vanuit liefde verbinding weet te maken met elk van deze domeinen, kom je tot existentieel welzijn. Leven vanuit liefde helpt lezers aan de hand van concrete voorbeelden en vele praktische oefeningen op weg naar een leven in balans. Het nieuwe, inspirerende boek van prof. dr. Mia LeijssenGebaseerd op de succesvolle online opleiding 'Existentieel welzijn', een project van de KU Leuven, University of London en de Université de Bordeaux Voor de lezers van Edel Maex, Henri Nouwen en Wil DerkseProf. dr. Mia Leijssen is psychotherapeut, doctor in de psychologie en hoogleraar aan de KU Leuven. Ze doceert Cliëntgerichte psychotherapie en Beroepsethiek voor psychologen en hulpverleners.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mia Leijssen
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401411547
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

Mia Leijssen brengt een nieuwe visie op welzijn en geluk

'In de drukte en veelheid van onze maatschappij ervaar ik deze cursus als een permanente uitnodiging
om bij de essentie te blijven of naar deze essentie terug te keren.' - cursist van de opleiding 'Existentieel welzijn'

Veel mensen lijken hun leven uitstekend op orde te hebben. Toch ervaren ze een gemis. Heel wat 'moderne' ontsporingen, zoals depressie, angst, eetstoornissen en zinloos geweld, ontstaan vanuit dat gemis. Op basis van inzichten uit de positieve psychologie ontwikkelde prof. dr. Mia Leijssen een training in existentieel welzijn. Deze training focust op een evenwicht in de vier dimensies van het menselijk leven: het fysieke, sociale, psychische en spirituele domein. Als je vanuit liefde verbinding weet te maken met elk van deze domeinen, kom je tot existentieel welzijn. Leven vanuit liefde helpt lezers aan de hand van concrete voorbeelden en vele praktische oefeningen op weg naar een leven in balans.

Het nieuwe, inspirerende boek van prof. dr. Mia Leijssen
Gebaseerd op de succesvolle online opleiding 'Existentieel welzijn', een project van de KU Leuven, University of London en de Université de Bordeaux
Voor de lezers van Edel Maex, Henri Nouwen en Wil Derkse

Prof. dr. Mia Leijssen is psychotherapeut, doctor in de psychologie en hoogleraar aan de KU Leuven. Ze doceert Cliëntgerichte psychotherapie en Beroepsethiek voor psychologen en hulpverleners.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mia Leijssen
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401411547
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99