Leven in de Geest

Prijs € 24,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Simone Pacot

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 5 van 5Dit boek is het vervolg van Open je deuren voor de Geest (dat vooral een bijbelse bezinning is over de heilige Geest en zijn stille wenk naar de mens toe, die opgeroepen wordt om een antwoord te geven). In dit boek gaat Simone Pacot dieper in op het leven met en in de Geest. Ze stelt daarbij enkele concrete en fundamentele vragen: -hoe kan ik mijn menselijke relaties vernieuwen vanuit de Geest? Hoe kan ik in de waarheid staan en in de liefde blijven, mezelf worden in God, met een helder oog de situatie en de anderen zien? -hoe kan ik in elke situatie en in elke gebeurtenis de heilige Geest ontvangen? hoe kan ik samen met de Geest mijn beroep vanuit een nieuwe bezieling beleven? -ken ik in het licht van de Geest mijn heel eigen gave? Besef ik dat ik een heel persoonlijk talent ontvangen heb om mensen en situaties te benaderen? Simone Pacot is emeritus advocate van het gerechtshof van Parijs. Samen met het team van stichting Bethesda geeft zij sinds vele jaren sessies over het doordringen van het evangelie tot in de diepste diepten van het menselijk wezen. Pacot is emeritus advocaat aan het gerechtshof van Parijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Simone Pacot
Uitgever
Carmelitana Vzw, Uitgeverij
ISBN
9789076671833
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deel 5 van 5
Dit boek is het vervolg van Open je deuren voor de Geest (dat vooral een bijbelse bezinning is over de heilige Geest en zijn stille wenk naar de mens toe, die opgeroepen wordt om een antwoord te geven).

In dit boek gaat Simone Pacot dieper in op het leven met en in de Geest. Ze stelt daarbij enkele concrete en fundamentele vragen:
-hoe kan ik mijn menselijke relaties vernieuwen vanuit de Geest? Hoe kan ik in de waarheid staan en in de liefde blijven, mezelf worden in God, met een helder oog de situatie en de anderen zien?
-hoe kan ik in elke situatie en in elke gebeurtenis de heilige Geest ontvangen? hoe kan ik samen met de Geest mijn beroep vanuit een nieuwe bezieling beleven? -ken ik in het licht van de Geest mijn heel eigen gave? Besef ik dat ik een heel persoonlijk talent ontvangen heb om mensen en situaties te benaderen?

Simone Pacot is emeritus advocate van het gerechtshof van Parijs. Samen met het team van stichting Bethesda geeft zij sinds vele jaren sessies over het doordringen van het evangelie tot in de diepste diepten van het menselijk wezen. Pacot is emeritus advocaat aan het gerechtshof van Parijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Simone Pacot
Uitgever
Carmelitana Vzw, Uitgeverij
ISBN
9789076671833
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99