Leuker, lekkerder en makkelijker koken

met koolhydraatarme recepten

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Saskia Schnitzler

Paperback | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een boek vol verrassende en eenvoudig te bereiden recepten om je te inspireren, het je gemakkelijk te maken om af te slanken en de stap te zetten naar een gezondere levensstijl. Alle recepten in dit kookboek zijn geschikt om te gebruiken als lunch of diner in een koolhydraatbeperkt dieet. Ook kunnen ze een basis zijn naar een fase van gewichtsbeheersing en een blijvend gezonde levensstijl, want dat is waar het uiteindelijk om gaat.In dit kookboek vind je een aantal recepten voor vegetarische, vis-, vlees- en gevogeltegerechten en een aantal recepten voor gerechtjes to go. Alle ingrediënten zijn te koop bij de supermarkt en de recepten zijn verrassend, maar eenvoudig en snel te bereiden.De gerechten bevatten allemaal om en nabij de 300 calorieën en zijn beperkt in koolhydraten. Tevens sluiten ze aan op de richtlijnen goede voeding met een grote hoeveelheid verse ingrediënten, veel groente, noten, zaden en goede vetten. Alle recepten zijn nauwkeurig berekend, het is daarom belangrijk om de hoeveelheden zoals die in de tekst van de recepten staan, heel precies aan te houden en zo nodig af te wegen. De recepten zijn berekend voor 1 persoon.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Saskia Schnitzler
Uitgever
leuker, lekkerder en makkelijker koken
ISBN
9789082683806
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Een boek vol verrassende en eenvoudig te bereiden recepten om je te inspireren, het je gemakkelijk te maken om af te slanken en de stap te zetten naar een gezondere levensstijl. Alle recepten in dit kookboek zijn geschikt om te gebruiken als lunch of diner in een koolhydraatbeperkt dieet. Ook kunnen ze een basis zijn naar een fase van gewichtsbeheersing en een blijvend gezonde levensstijl, want dat is waar het uiteindelijk om gaat.

In dit kookboek vind je een aantal recepten voor vegetarische, vis-, vlees- en gevogeltegerechten en een aantal recepten voor gerechtjes to go. Alle ingrediënten zijn te koop bij de supermarkt en de recepten zijn verrassend, maar eenvoudig en snel te bereiden.

De gerechten bevatten allemaal om en nabij de 300 calorieën en zijn beperkt in koolhydraten. Tevens sluiten ze aan op de richtlijnen goede voeding met een grote hoeveelheid verse ingrediënten, veel groente, noten, zaden en goede vetten. Alle recepten zijn nauwkeurig berekend, het is daarom belangrijk om de hoeveelheden zoals die in de tekst van de recepten staan, heel precies aan te houden en zo nodig af te wegen. De recepten zijn berekend voor 1 persoon.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Saskia Schnitzler
Uitgever
leuker, lekkerder en makkelijker koken
ISBN
9789082683806
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99