Leuk Leed

Prijs € 10,45

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Arnoud Groen

Paperback | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leuk LeedGefeliciteerd! U heeft het juiste boek te pakken. Twijfel niet, dit is 'm.Voelt u zich weleens eenzaam? Dit boek ook. Het ligt al jaren op de plank te verstoffen. Bent u weleens zomaar gelukkig zonder enige aanleiding? Dit boek gelukkig ook. Bent u weleens verdrietig? Dit boek is om te huilen! Bent u weleens verbaasd? Dit boek begrijpt er ook geen bal van. Kortom, lees dit boek en voel u eindelijk begrepen.In vijfenveertig gevarieerde vertelsels neemt de schrijver ons mee naar de meest uiteenlopende plekken en gedachten. Onverwachte invalshoeken en doordachte doorkijkjes naar de dingen van alledag. Soms bespiegelend, soms realistisch en soms cynisch, maar vrijwel altijd met een knipoog. Soms zelfs met twee.Over de auteurArnoud B. Groen (29/12/58) is directeur/eigenaar van het opleidingsbureau Schuylenborgh Adviseurs. In de afgelopen achtentwintig jaar verzorgde hij honderden trainingen en workshops voor talloze opdrachtgevers. Ook is hij personal coach en begeleidde hij veel, heel veel medewerkers in zeer gevarieerde takken van sport. Naast dit alles is hij de trotse vader van twee geweldige zonen. En...in de late uurtjes vertrouwt hij zijn gedachten graag toe aan het papier (...). Dit overigens pas nadat hij minimaal één Stones elpee heeft beluisterd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arnoud Groen
Uitgever
Tao Publishers
ISBN
9789492867056
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Beschrijving

Leuk Leed


Gefeliciteerd! U heeft het juiste boek te pakken. Twijfel niet, dit is 'm.
Voelt u zich weleens eenzaam? Dit boek ook. Het ligt al jaren op de plank te verstoffen. Bent u weleens zomaar gelukkig zonder enige aanleiding? Dit boek gelukkig ook. Bent u weleens verdrietig? Dit boek is om te huilen! Bent u weleens verbaasd? Dit boek begrijpt er ook geen bal van. Kortom, lees dit boek en voel u eindelijk begrepen.
In vijfenveertig gevarieerde vertelsels neemt de schrijver ons mee naar de meest uiteenlopende plekken en gedachten. Onverwachte invalshoeken en doordachte doorkijkjes naar de dingen van alledag. Soms bespiegelend, soms realistisch en soms cynisch, maar vrijwel altijd met een knipoog. Soms zelfs met twee.

Over de auteur
Arnoud B. Groen (29/12/58) is directeur/eigenaar van het opleidingsbureau Schuylenborgh Adviseurs. In de afgelopen achtentwintig jaar verzorgde hij honderden trainingen en workshops voor talloze opdrachtgevers. Ook is hij personal coach en begeleidde hij veel, heel veel medewerkers in zeer gevarieerde takken van sport. Naast dit alles is hij de trotse vader van twee geweldige zonen. En...in de late uurtjes vertrouwt hij zijn gedachten graag toe aan het papier (...). Dit overigens pas nadat hij minimaal één Stones elpee heeft beluisterd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arnoud Groen
Uitgever
Tao Publishers
ISBN
9789492867056
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99