Leren ontspannen

met tien praktische relaxatieoefeningen op twee cd's

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Wilfried van Craen

Paperback | Februari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit doe-boek met tien oefeningen op twee cd's is de vrucht van dertig jaar relaxatietherapie en -cursussen geven. Ontspanningstechnieken zijn uitermate efficiënt voor het ontladen van je dagelijkse spanningen en stress. Ze zijn ook aangewezen bij slaapstoornissen, psychosomatische klachten, pijn, hyperventilatie, faalangst, angst- en paniekstoornissen, nervositeit, tics endwang, 'overdrive' en verschijnselen van overspanning. Ze zijn ook toe te passen als zelfcontroletechniek in prestatiesituaties zoals examens, performances of sportprestaties. Leren ontspannen is vooral een praktisch doe-boek. De vaardigheden die het boek aanleert zijn wetenschappelijk onderbouwd en handig toepasbaar. De vele oefeningen op de cd's winnen aan meerwaarde door de teksten in het boek, die inzicht geven en motiveren. Ze verhelderen de keuze van de technieken en de praktische manier waarmee je de oefeningen een plaats kan geven in je dagelijkse leven. Wilfried Van Craen is gedrags- en hypnotherapeut. Hij is opleider binnen verscheidene academische vormingen en is auteur van diverse boeken over praktische psychologie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wilfried van Craen
Uitgever
Witsand Uitgevers bvba
ISBN
9789490382797
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Dit doe-boek met tien oefeningen op twee cd's is de vrucht van dertig jaar relaxatietherapie en -cursussen geven. Ontspanningstechnieken zijn uitermate efficiënt voor het ontladen van je dagelijkse spanningen en stress. Ze zijn ook aangewezen bij slaapstoornissen, psychosomatische klachten, pijn, hyperventilatie, faalangst, angst- en paniekstoornissen, nervositeit, tics en
dwang, 'overdrive' en verschijnselen van overspanning. Ze zijn ook toe te passen als zelfcontroletechniek in prestatiesituaties zoals examens, performances of sportprestaties. Leren ontspannen is vooral een praktisch doe-boek. De vaardigheden die het boek aanleert zijn wetenschappelijk onderbouwd en handig toepasbaar. De vele oefeningen op de cd's winnen aan meerwaarde door de teksten in het boek, die inzicht geven en motiveren. Ze verhelderen de keuze van de technieken en de praktische manier waarmee je de oefeningen een plaats kan geven in je dagelijkse leven.

Wilfried Van Craen is gedrags- en hypnotherapeut. Hij is opleider binnen verscheidene academische vormingen en is auteur van diverse boeken over praktische psychologie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wilfried van Craen
Uitgever
Witsand Uitgevers bvba
ISBN
9789490382797
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99