Lekker leven met hooikoorts & kruisreacties van voeding

een handboek voor mensen met een kruisallergie van hooikoorts en voedsel

Prijs € 19,50

Uitverkocht

Marloes Collins, Katja Niessen

Paperback | Juli 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het komt regelmatig voor dat wanneer je last hebt van hooikoorts je tevens een kruisallergie ontwikkelt tegen diverse voedingsmiddelen. Bijvoorbeeld bij een allergie voor de pollen van de berk, dan kunnen allergische klachten na het eten van bijvoorbeeld een appel of hazelnoten ontstaan. Er zijn ook reacties beschreven bij gras, bijvoet en ambrosia. Deze kruisallergieën wordt ook wel het pollen-voedsel syndroom genoemd.Nog niet iedereen is op de hoogte van deze mogelijke kruisallergieën en hoe er mogelijk klachtenvrij of met minder klachten geleefd kan wordenIn dit boek wordt uitgelegd wat deze kruisallergie is en hoe het komt dat de kruisallergie ontstaat. Alle voedingsmiddelen die kunnen zorgen voor een kruisallergische reactie worden genoemd en daarnaast worden er diverse tips gegeven waarmee het leven met deze kruisallergie makkelijker gemaakt wordt. Tevens zijn er in dit boek recepten en lijsten opgenomen met voedingsmiddelen die wel gegeten kunnen worden. Zo kom je tot de ontdekking dat het dieet bij deze kruisallergieën geen beperking hoeft te zijn om lekker en gezond te eten!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marloes Collins, Katja Niessen
Uitgever
ExpertBoek
ISBN
9789491442827
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
110

Beschrijving

Het komt regelmatig voor dat wanneer je last hebt van hooikoorts je tevens een kruisallergie ontwikkelt tegen diverse voedingsmiddelen. Bijvoorbeeld bij een allergie voor de pollen van de berk, dan kunnen allergische klachten na het eten van bijvoorbeeld een appel of hazelnoten ontstaan. Er zijn ook reacties beschreven bij gras, bijvoet en ambrosia. Deze kruisallergieën wordt ook wel het pollen-voedsel syndroom genoemd.

Nog niet iedereen is op de hoogte van deze mogelijke kruisallergieën en hoe er mogelijk klachtenvrij of met minder klachten geleefd kan worden

In dit boek wordt uitgelegd wat deze kruisallergie is en hoe het komt dat de kruisallergie ontstaat. Alle voedingsmiddelen die kunnen zorgen voor een kruisallergische reactie worden genoemd en daarnaast worden er diverse tips gegeven waarmee het leven met deze kruisallergie makkelijker gemaakt wordt. Tevens zijn er in dit boek recepten en lijsten opgenomen met voedingsmiddelen die wel gegeten kunnen worden. Zo kom je tot de ontdekking dat het dieet bij deze kruisallergieën geen beperking hoeft te zijn om lekker en gezond te eten!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marloes Collins, Katja Niessen
Uitgever
ExpertBoek
ISBN
9789491442827
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
110

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99