Lekker Gezond 50 +

het lifestyleboek voor mannen- met 60 recepten en tips

Prijs € 14,95

Uitverkocht

H. de Hond

Paperback | December 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Wie dit boek leest, kan sneller inschatten of er al dan niet sprake is van een onschuldige klacht. Daarnaast staan in dit boek meer dan zestig heerlijke recepten en tips. Vreemd? Nee, want gezond en lekker eten werkt preventief en kan specifieke mannenproblemen zelfs voorkomen. Zo bestaat er een directe relatie tussen overgewicht en erectiestoornissen. Een paar kilo minder en uw leven kan flink veranderen! Waarom een lifestyleboek speciaal voor mannen? Omdat mannen anders in elkaar zitten dan vrouwen. Ze hebben andere hormonen en kennen andere gezondheidsproblemen. Mannen doen en denken ook anders dan vrouwen. Ze wuiven klachten gemakkelijk weg en praten er liever niet over. Prostaatklachten of plasproblemen, daar begin je toch niet over tegen je vrienden! Maar, dit boek is niet alleen interessant voor mannen. Vrouwen merken het namelijk ook als hun man niet goed in zijn vel zit, maar zij weten soms niet wat zij daaraan kunnen doen. Daarnaast is het vaak de vrouw die de gezondheid van haar man in de gaten houdt. Gelukkig maar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. de Hond
Uitgever
Caplan Publishing B.V.
ISBN
9789087240134
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Wie dit boek leest, kan sneller inschatten of er al dan niet sprake is van een onschuldige klacht. Daarnaast staan in dit boek meer dan zestig heerlijke recepten en tips. Vreemd? Nee, want gezond en lekker eten werkt preventief en kan specifieke mannenproblemen zelfs voorkomen. Zo bestaat er een directe relatie tussen overgewicht en erectiestoornissen. Een paar kilo minder en uw leven kan flink veranderen!
Waarom een lifestyleboek speciaal voor mannen? Omdat mannen anders in elkaar zitten dan vrouwen. Ze hebben andere hormonen en kennen andere gezondheidsproblemen. Mannen doen en denken ook anders dan vrouwen. Ze wuiven klachten gemakkelijk weg en praten er liever niet over. Prostaatklachten of plasproblemen, daar begin je toch niet over tegen je vrienden! Maar, dit boek is niet alleen interessant voor mannen. Vrouwen merken het namelijk ook als hun man niet goed in zijn vel zit, maar zij weten soms niet wat zij daaraan kunnen doen. Daarnaast is het vaak de vrouw die de gezondheid van haar man in de gaten houdt. Gelukkig maar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. de Hond
Uitgever
Caplan Publishing B.V.
ISBN
9789087240134
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99