Leidraad neurologie

Prijs € 34,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

B. Jacobs, J.W. Snoek, E.Ch. Wolters

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe stel je op de polikliniek bij een nieuwe patiënt met een bepaalde klacht een neurologische differentiële diagnose op? Wat zijn de meest gebruikte methoden voor aanvullend onderzoek? In deze leidraad vind je antwoord op deze en veel meer vragen over neurologische klachten en ziektebeelden.Deze leidraad biedt de mogelijkheid om vlak voor of na de (grote) visite snel voor een al gediagnostiseerde patiënt de achtergronden en praktische ins en outs van een bepaald ziektebeeld op te zoeken. Verder vind je informatie over de meest gebruikte methoden van aanvullend onderzoek, gerubriceerd voor de belangrijkste neurologische klachten en ziektebeelden. Het boekje is compact geschreven met veelvuldig gebruik van tabellen en ieder hoofdstuk eindigt met vermelding van enkele bondige tips, trucs en valkuilen.Deze Leidraad Neurologie is een opzoekboek dat in de zak van de witte jas past. Het boekje is primair geschreven om als gids en toeverlaat te dienen voor de coassistent tijdens het coassistentschap neurologie. Daarnaast is deze leidraad ook erg nuttig voor de dagelijkse praktijk van (huis)artsen en paramedici.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Jacobs, J.W. Snoek, E.Ch. Wolters
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036805551
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
344

Beschrijving

Hoe stel je op de polikliniek bij een nieuwe patiënt met een bepaalde klacht een neurologische differentiële diagnose op? Wat zijn de meest gebruikte methoden voor aanvullend onderzoek? In deze leidraad vind je antwoord op deze en veel meer vragen over neurologische klachten en ziektebeelden.

Deze leidraad biedt de mogelijkheid om vlak voor of na de (grote) visite snel voor een al gediagnostiseerde patiënt de achtergronden en praktische ins en outs van een bepaald ziektebeeld op te zoeken. Verder vind je informatie over de meest gebruikte methoden van aanvullend onderzoek, gerubriceerd voor de belangrijkste neurologische klachten en ziektebeelden. Het boekje is compact geschreven met veelvuldig gebruik van tabellen en ieder hoofdstuk eindigt met vermelding van enkele bondige tips, trucs en valkuilen.

Deze Leidraad Neurologie is een opzoekboek dat in de zak van de witte jas past. Het boekje is primair geschreven om als gids en toeverlaat te dienen voor de coassistent tijdens het coassistentschap neurologie. Daarnaast is deze leidraad ook erg nuttig voor de dagelijkse praktijk van (huis)artsen en paramedici.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Jacobs, J.W. Snoek, E.Ch. Wolters
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036805551
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
344

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99