Leidraad chirurgie

Prijs € 34,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paperback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe neem ik een anamnese af, hoe voer ik bij patiënten een chirurgisch onderzoek uit, hoe stel ik een behandelplan op en hoe voer ik eenvoudige chirurgische verrichtingen uit? Dit zijn vragen die tijdens het coschap chirurgie naar voren komen. Leidraad chirurgie biedt antwoord op deze vragen en geeft een goed overzicht van de ziektebeelden, die je tijdens je coschap chirurgie kunt tegenkomen. Door dit zakboek verschijn je goed voorbereid bij de patiënt aan het bed, op de spoedeisende hulp of in de operatiekamer.In Leidraad chirurgie zijn de meest voorkomende chirurgische problemen overzichtelijk beschreven per orgaan of orgaansysteem. Dit zorgt voor een helder overzicht van de verschillende chirurgische onderwerpen. Elk hoofdstuk is zoveel mogelijk volgens een vast patroon gerangschikt: anatomie, etiologie, symptomen, aanvullende diagnostiek en behandeling.Leidraad chirurgie is bedoeld voor coassistenten, arts-assistenten en natuurlijk alle artsen die in de chirurgische vraagstukken geïnteresseerd zijn. Het boek is samengesteld door chirurgen en chirurgen in opleiding van verschillende academische en perifere ziekenhuizen. Leidraad chirurgie is onderdeel van de Leidraad-reeks, een reeks handzame en praktische boekjes voor coassistenten en artsen in opleiding. Elk deel behandelt één bepaald specialisme of coschap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036803496
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
324

Beschrijving

Hoe neem ik een anamnese af, hoe voer ik bij patiënten een chirurgisch onderzoek uit, hoe stel ik een behandelplan op en hoe voer ik eenvoudige chirurgische verrichtingen uit? Dit zijn vragen die tijdens het coschap chirurgie naar voren komen. Leidraad chirurgie biedt antwoord op deze vragen en geeft een goed overzicht van de ziektebeelden, die je tijdens je coschap chirurgie kunt tegenkomen. Door dit zakboek verschijn je goed voorbereid bij de patiënt aan het bed, op de spoedeisende hulp of in de operatiekamer.

In Leidraad chirurgie zijn de meest voorkomende chirurgische problemen overzichtelijk beschreven per orgaan of orgaansysteem. Dit zorgt voor een helder overzicht van de verschillende chirurgische onderwerpen. Elk hoofdstuk is zoveel mogelijk volgens een vast patroon gerangschikt: anatomie, etiologie, symptomen, aanvullende diagnostiek en behandeling.

Leidraad chirurgie is bedoeld voor coassistenten, arts-assistenten en natuurlijk alle artsen die in de chirurgische vraagstukken geïnteresseerd zijn. Het boek is samengesteld door chirurgen en chirurgen in opleiding van verschillende academische en perifere ziekenhuizen. Leidraad chirurgie is onderdeel van de Leidraad-reeks, een reeks handzame en praktische boekjes voor coassistenten en artsen in opleiding. Elk deel behandelt één bepaald specialisme of coschap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036803496
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
324

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99