Leiderschap op basis van je sterke punten

Sterke leiders, teams & waarom mensen betrokken zijn

Prijs € 22,99

Niet beschikbaar

Tom Rath

Hardback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bijna een decennium geleden onthulde Gallup de resultaten van een 30-jarig onderzoek, dat als gevolg een gesprek over 'sterke punten' liet opwaaien. Sindsdien hebben meer dan 3 miljoen mensen de Gallup's StrenghtsFinder-beoordelingstest gedaan: een test dat de kern vormt van verschillende boeken over dit onderwerp. Een van die boeken is de internationale bestseller StrengthsFinder 2.0. Een belangrijk vervolg is Leiderschap op basis van je sterke punten. Leiderschap op basis van je sterke punten is gebaseerd op een nieuw onderzoek waar wetenschappers van Gallup meer dan 10 decennia aan gegevens over leiderschap hebben onderzocht. Ze bestudeerde werkteams, interviews met leiders en meer. In Leiderschap op basis van je sterke punten onthullen bestseller auteur Tom Rath en leiderconsulent Barry Conchie de resultaten van het onderzoek. Het boek richt zich op de drie sleutels om een effectievere leider te zijn, waaronder: kennis van je sterke punten, investeren in andermans sterke punten en een team ontwikkelen met de juiste talenten. Met de unieke toegangscode kunt u de nieuwe StrenghtsFinder-test doen met specifieke strategieën waarmee jij je top vijf sterke punten kunt laten leiden. Kortom, een musthave dat jou de sleutels biedt tot goed en effectief leiderschap. Donald O. Clifton (1924-2003) was president van Gallup, het Amerikaanse research & consultingbedrijf. Hij is de grondlegger van de Strengths Psychology en bedenker van de StrengthsFinder. Tom Rath (1975) is een Amerikaanse bestsellerauteur, onderzoeker en spreker. Zijn boeken zijn meer dan 5 miljoen keer verkocht en vertaald in 16 talen. Hij begeleidt organisaties en onderzoeken over selectie, leiderschap, welzijn en talentontwikkeling van werknemers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tom Rath
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000361205
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Bijna een decennium geleden onthulde Gallup de resultaten van een 30-jarig onderzoek, dat als gevolg een gesprek over 'sterke punten' liet opwaaien. Sindsdien hebben meer dan 3 miljoen mensen de Gallup's StrenghtsFinder-beoordelingstest gedaan: een test dat de kern vormt van verschillende boeken over dit onderwerp. Een van die boeken is de internationale bestseller StrengthsFinder 2.0. Een belangrijk vervolg is Leiderschap op basis van je sterke punten.

Leiderschap op basis van je sterke punten is gebaseerd op een nieuw onderzoek waar wetenschappers van Gallup meer dan 10 decennia aan gegevens over leiderschap hebben onderzocht. Ze bestudeerde werkteams, interviews met leiders en meer. In Leiderschap op basis van je sterke punten onthullen bestseller auteur Tom Rath en leiderconsulent Barry Conchie de resultaten van het onderzoek. Het boek richt zich op de drie sleutels om een effectievere leider te zijn, waaronder: kennis van je sterke punten, investeren in andermans sterke punten en een team ontwikkelen met de juiste talenten. Met de unieke toegangscode kunt u de nieuwe StrenghtsFinder-test doen met specifieke strategieën waarmee jij je top vijf sterke punten kunt laten leiden. Kortom, een musthave dat jou de sleutels biedt tot goed en effectief leiderschap.

Donald O. Clifton (1924-2003) was president van Gallup, het Amerikaanse research & consultingbedrijf. Hij is de grondlegger van de Strengths Psychology en bedenker van de StrengthsFinder.

Tom Rath (1975) is een Amerikaanse bestsellerauteur, onderzoeker en spreker. Zijn boeken zijn meer dan 5 miljoen keer verkocht en vertaald in 16 talen. Hij begeleidt organisaties en onderzoeken over selectie, leiderschap, welzijn en talentontwikkeling van werknemers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tom Rath
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000361205
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99