Legioen van de angst (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Raymond E. Feist

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Legioen van de Angst is het eerste deel van Raymond E. Feists tweeluik De Saga van de Demonenoorlog. En speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen in De Saga van de Duistere Oorlog af als een nieuw gevaar Midkemia bedreigt. Laromendis is een tovenaar die afkomstig is van de wereld Andcardia, die wordt bevolkt door de Taredhel, de Sterrenelfen die in de strijd tegen het Legioen van de Demonenkoning aan de verliezende hand zijn. Hun enige hoop is gevestigd op het terugvinden van de Thuiswereld die ze ooit ten tijde van de Chaosoorlog hebben verlaten: Midkemia. Maar als ze zich daar willen vestigen, zullen ze eerst strijd moeten leveren met alle volkeren die Midkemia al van oudsher bewonen: mensen, dwergen, gnomen… en hun eigen verwanten, de elfen van Elvandar. Om de dreiging van de Sterrenelfen te keren roept Puc de hulp in van een machtige krijger-tovenaar en een demonen bestrijdende geestelijke, maar zodoende herenigt hij twee voormalige geliefden die ooit in bitterheid uiteengingen, zonder te beseffen dat beiden zo hun eigen plannen hebben... Raymond E. Feist (1945) bracht het grootste gedeelte van zijn jeugd door in Hollywood en studeerde Communicatiewetenschappen aan de universiteit van San Diego. Hij debuteerde in 1982 met het onvolprezen Magiër en groeide in een kwarteeuw uit tot een van de meest gelezen hedendaagse fantasy-auteurs. ‘Raymond E. Feist biedt eenvoudigweg alles, en meer, waar de fantasy-lezer van nu voor gaat.’ Rave Reviews ‘Feist schrijft niet, hij heerst.’ The New York Times

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Raymond E. Feist
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024572144
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
489347 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Het Legioen van de Angst is het eerste deel van Raymond E. Feists tweeluik De Saga van de Demonenoorlog. En speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen in De Saga van de Duistere Oorlog af als een nieuw gevaar Midkemia bedreigt.

Laromendis is een tovenaar die afkomstig is van de wereld Andcardia, die wordt bevolkt door de Taredhel, de Sterrenelfen die in de strijd tegen het Legioen van de Demonenkoning aan de verliezende hand zijn. Hun enige hoop is gevestigd op het terugvinden van de Thuiswereld die ze ooit ten tijde van de Chaosoorlog hebben verlaten: Midkemia.
Maar als ze zich daar willen vestigen, zullen ze eerst strijd moeten leveren met alle volkeren die Midkemia al van oudsher bewonen: mensen, dwergen, gnomen… en hun eigen verwanten, de elfen van Elvandar. Om de dreiging van de Sterrenelfen te keren roept Puc de hulp in van een machtige krijger-tovenaar en een demonen bestrijdende geestelijke, maar zodoende herenigt hij twee voormalige geliefden die ooit in bitterheid uiteengingen, zonder te beseffen dat beiden zo hun eigen plannen hebben...

Raymond E. Feist (1945) bracht het grootste gedeelte van zijn jeugd door in Hollywood en studeerde Communicatiewetenschappen aan de universiteit van San Diego. Hij debuteerde in 1982 met het onvolprezen Magiër en groeide in een kwarteeuw uit tot een van de meest gelezen hedendaagse fantasy-auteurs.

‘Raymond E. Feist biedt eenvoudigweg alles, en meer, waar de fantasy-lezer van nu voor gaat.’ Rave Reviews

‘Feist schrijft niet, hij heerst.’ The New York Times

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Raymond E. Feist
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024572144
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
489347 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99