Lees dit als je topfoto's wilt maken

Prijs € 16,95

In herdruk

Ook beschikbaar als:

Henry Carroll

Paperback | Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fotografie is HOT. Nog nooit in de geschiedenis waren er zoveel actieve amateurfotografen: per minuut worden meer dan 200.000 foto's op internet gezet. Of je nu fotografeert met een spiegelreflexcamera of met een smartphone, allemaal hebben we wel eens het gevoel: "dit kan beter". Dan is dit boek een uitkomst.Geen intimiderende grafieken. Geen fotoclubjargon. Lees dit als je topfoto's wilt maken voert je stap voor stap door de grondbeginselen van compositie, belichting, licht, lenzen en de uiterst belangrijke kunst van het kijken, zonder je te overspoelen met technische vaktaal.Het boek staat boordevol praktische technieken en nuttige tips om je foto's onmiddellijk een ander aanzien te geven. Het bevat ook tal van iconische foto's van topfotografen, die je zullen inspireren om je camera te pakken en alles wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen.50 topfotografen onder wie:* René Burri* Robert Capa* Henri Cartier-Bresson* Elaine Constantine* Elliot Erwitt* Robert Frank* Lee Friedlander* Dorothea Lange* Martin Parr* Alec SothAndere titels in deze reeks:LEES DIT ALS JE TOPFOTO'S VAN PLEKKEN WILT MAKENLEES DIT ALS JE TOPFOTO'S VAN MENSEN WILT MAKENLEES DIT ALS JE BEROEMD WILT WORDEN OP INSTAGRAM

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henry Carroll
Uitgever
Thoth, Uitgeverij
ISBN
9789068687170
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Fotografie is HOT. Nog nooit in de geschiedenis waren er zoveel actieve amateurfotografen: per minuut worden meer dan 200.000 foto's op internet gezet. Of je nu fotografeert met een spiegelreflexcamera of met een smartphone, allemaal hebben we wel eens het gevoel: "dit kan beter". Dan is dit boek een uitkomst.

Geen intimiderende grafieken. Geen fotoclubjargon. Lees dit als je topfoto's wilt maken voert je stap voor stap door de grondbeginselen van compositie, belichting, licht, lenzen en de uiterst belangrijke kunst van het kijken, zonder je te overspoelen met technische vaktaal.

Het boek staat boordevol praktische technieken en nuttige tips om je foto's onmiddellijk een ander aanzien te geven. Het bevat ook tal van iconische foto's van topfotografen, die je zullen inspireren om je camera te pakken en alles wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen.

50 topfotografen onder wie:
* René Burri
* Robert Capa
* Henri Cartier-Bresson
* Elaine Constantine
* Elliot Erwitt
* Robert Frank
* Lee Friedlander
* Dorothea Lange
* Martin Parr
* Alec Soth

Andere titels in deze reeks:
LEES DIT ALS JE TOPFOTO'S VAN PLEKKEN WILT MAKEN
LEES DIT ALS JE TOPFOTO'S VAN MENSEN WILT MAKEN
LEES DIT ALS JE BEROEMD WILT WORDEN OP INSTAGRAM

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henry Carroll
Uitgever
Thoth, Uitgeverij
ISBN
9789068687170
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99