Leergrammatica van het Turkije-Turks antwoorden

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Armand Sag

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze leergrammatica behandelt het modern Turkije-Turks, de officiele gesproken en geschreven taal van de Republiek Turkije. Door zijn uitgebreidheid, heldere en systematische uitleg, het hoge niveau en de talrijke oefeningen voorzien van antwoorden, gaat deze leergrammatica aanzienlijk verder dan de leerboeken Turks die er in het Nederlands beschikbaar zijn.Het einddoel van dit leerboek is het beheersen van het geschreven Turkije-Turks op een zeer hoog niveau, waardoor men in staat is om ook uit en naar het Turks te vertalen. Voor het voeren van conversaties op hoog niveau is een goede beheersing van de grammatica immers onontbeerlijk.Omdat de leergrammatica uit delen is opgebouwd, kan deze ook gebruikt worden als het einddoel beperkter is. Het is verder goed mogelijk deze leergrammatica of delen daarvan zelfstandig door te nemen. Drie registers maken deze grammatica tot een bijna ideale opzoekgrammatica-naslagwerk.Het losse oefeningenboek bevat, behalve een zeer groot aantal oefeningen bij elk onderdeel van de grammatica, de woordenlijsten Turks-Nederlands en Nederlands-Turks. Het, niet in de set opgenomen maar wel los verkrijgbaar, antwoordenboek bevat behalve de oplossingen voor de oefeningen ook een samenvattinglijst van suffixen alsmede achtergrondinformatie over het Turkije-Turks.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Armand Sag
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087593735
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194

Beschrijving

Deze leergrammatica behandelt het modern Turkije-Turks, de officiele gesproken en geschreven taal van de Republiek Turkije. Door zijn uitgebreidheid, heldere en systematische uitleg, het hoge niveau en de talrijke oefeningen voorzien van antwoorden, gaat deze leergrammatica aanzienlijk verder dan de leerboeken Turks die er in het Nederlands beschikbaar zijn.
Het einddoel van dit leerboek is het beheersen van het geschreven Turkije-Turks op een zeer hoog niveau, waardoor men in staat is om ook uit en naar het Turks te vertalen. Voor het voeren van conversaties op hoog niveau is een goede beheersing van de grammatica immers onontbeerlijk.
Omdat de leergrammatica uit delen is opgebouwd, kan deze ook gebruikt worden als het einddoel beperkter is. Het is verder goed mogelijk deze leergrammatica of delen daarvan zelfstandig door te nemen. Drie registers maken deze grammatica tot een bijna ideale opzoekgrammatica-naslagwerk.
Het losse oefeningenboek bevat, behalve een zeer groot aantal oefeningen bij elk onderdeel van de grammatica, de woordenlijsten Turks-Nederlands en Nederlands-Turks. Het, niet in de set opgenomen maar wel los verkrijgbaar, antwoordenboek bevat behalve de oplossingen voor de oefeningen ook een samenvattinglijst van suffixen alsmede achtergrondinformatie over het Turkije-Turks.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Armand Sag
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087593735
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99