Leerboek Specialistische kinderverpleegkunde

zorg voor het zieke kind

Prijs € 157,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op dit uitgangspunt is het Leerboek Specialistische Kinderverpleegkunde gebaseerd. Het boek is geschreven voor kinderverpleegkundigen (in Opleiding), nurse practitioners en verpleegkundig specialisten, maar ook voor degenen die extramuraal werken als jeugdverpleegkundige of in een technisch thuiszorgteam. De taken van een kinderverpleegkundige bestrijken een breed gebied: het kennen en bewaken van het gehele proces van opname tot ontslag, het beheersen van de bij iedere fase behorende verpleegkundige handelingen, het inzicht hebben in het waarom ervan, het begeleiden van kind en ouders en de communicatie met alle betrokken. Aan al deze zaken wordt in dit boek uitvoerig aandacht besteed.Het Leerboek Specialistische kinderverpleegkunde behandelt alle aspecten van het kinderverpleegkundige vak in de ruimste zin van het woord. De stof is actueel en overzichtelijk gepresenteerd en de hoofdstukken volgen in grote lijnen het zorgmodel van de Vereniging van KinderVerpleegkundigen (VVKV). In ieder hoofdstuk worden systematisch dezelfde aspecten nagelopen, hetgeen structuur en houvast biedt. De vele casussen verhelderen de stof.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036817097
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1126

Beschrijving

Op dit uitgangspunt is het Leerboek Specialistische Kinderverpleegkunde gebaseerd. Het boek is geschreven voor kinderverpleegkundigen (in Opleiding), nurse practitioners en verpleegkundig specialisten, maar ook voor degenen die extramuraal werken als jeugdverpleegkundige of in een technisch thuiszorgteam. De taken van een kinderverpleegkundige bestrijken een breed gebied: het kennen en bewaken van het gehele proces van opname tot ontslag, het beheersen van de bij iedere fase behorende verpleegkundige handelingen, het inzicht hebben in het waarom ervan, het begeleiden van kind en ouders en de communicatie met alle betrokken. Aan al deze zaken wordt in dit boek uitvoerig aandacht besteed.

Het Leerboek Specialistische kinderverpleegkunde behandelt alle aspecten van het kinderverpleegkundige vak in de ruimste zin van het woord. De stof is actueel en overzichtelijk gepresenteerd en de hoofdstukken volgen in grote lijnen het zorgmodel van de Vereniging van KinderVerpleegkundigen (VVKV). In ieder hoofdstuk worden systematisch dezelfde aspecten nagelopen, hetgeen structuur en houvast biedt. De vele casussen verhelderen de stof.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036817097
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1126

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99