Leerboek Novell netware 6.x 1

Prijs € 57,50

Uitverkocht

S. van Vugt, R. Ates

Paperback | Juni 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leerboek Novell Netware 6.x is een gedegen voorbereiding op het Novell CNA(Certified Novell Administrator) examen. Dit is het eerste boek dat voor dit doel in de Nederlandse taal beschikbaar is.Deel 1 is een inleiding tot het beheer van een Netware 6.x-netwerk en geschikt voor de versies Netware 6.0 en Netware 6.5. U doet de basiskennis op die nodig is om een netwerk te maken waarin een Novell-server wordt ingezet. Zo installeert u client-software en maakt u kennis met eDirectory en het beheer ervan. Vervolgens komen de belangrijkste facetten van het alledaagse gebruik van de Netware-omgeving aan bod: het aanmaken en het beheer van de gebruikersomgeving (Netware Administrator,Console One, iManager, Zen for Desktops); het beheer van printers (waaronder iPrint); het beheer van bestandsystemen.Natuurlijk wordt ook aandacht besteed aan alle andere zaken waarvan de netwerkbeheerder kennis moet hebben, zoals netwerkbeveiliging, het werken met mailsystemen (Groupwise) en Internet Services.Door de vele oefeningen die in alle hoofdstukken zijn opgenomen, is Leerboek Novell Netware 6.x ook uitstekend geschikt voor zelfstudie. Met de informatie in dit boek kan de beginnende beheerder van een Novell Netware server direct aan het werk.In dit boek zijn twee cd-roms opgenomen waarmee u Netware 6.5 (probeerversies)kunt installeren.Het leerboek Novell Netwerk 6.x bestaat uit twee delen:* Leerboek Novell Netwerk 6.x deel 1 is een voorbereiding op het Novell CNA (Certified Novell Administrator) examen.* Leerboek Novell Netwerk 6.x deel 1 is een voorbereiding op het Novell CNE (Certified Novell Engineer) examen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. van Vugt, R. Ates
Uitgever
Boom
ISBN
9789039518335
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2004
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
316

Beschrijving

Leerboek Novell Netware 6.x is een gedegen voorbereiding op het Novell CNA
(Certified Novell Administrator) examen. Dit is het eerste boek dat voor dit doel in de Nederlandse taal beschikbaar is.

Deel 1 is een inleiding tot het beheer van een Netware 6.x-netwerk en geschikt voor de versies Netware 6.0 en Netware 6.5. U doet de basiskennis op die nodig is om een netwerk te maken waarin een Novell-server wordt ingezet. Zo installeert u client-software en maakt u kennis met eDirectory en het beheer ervan. Vervolgens komen de belangrijkste facetten van het alledaagse gebruik van de Netware-omgeving aan bod:
het aanmaken en het beheer van de gebruikersomgeving (Netware Administrator,
Console One, iManager, Zen for Desktops);
het beheer van printers (waaronder iPrint);
het beheer van bestandsystemen.

Natuurlijk wordt ook aandacht besteed aan alle andere zaken waarvan de netwerkbeheerder kennis moet hebben, zoals netwerkbeveiliging, het werken met mailsystemen (Groupwise) en Internet Services.

Door de vele oefeningen die in alle hoofdstukken zijn opgenomen, is Leerboek Novell Netware 6.x ook uitstekend geschikt voor zelfstudie. Met de informatie in dit boek kan de beginnende beheerder van een Novell Netware server direct aan het werk.
In dit boek zijn twee cd-roms opgenomen waarmee u Netware 6.5 (probeerversies)
kunt installeren.

Het leerboek Novell Netwerk 6.x bestaat uit twee delen:
* Leerboek Novell Netwerk 6.x deel 1 is een voorbereiding op het Novell CNA (Certified Novell Administrator) examen.
* Leerboek Novell Netwerk 6.x deel 1 is een voorbereiding op het Novell CNE (Certified Novell Engineer) examen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. van Vugt, R. Ates
Uitgever
Boom
ISBN
9789039518335
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2004
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
316

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99