Leerboek MS Server 2003 2

Prijs € 57,50

Uitverkocht

A. de Jong

Paperback | Mei 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leerboek MS Windows Server 2003Dit boek is een degelijke en praktijkgerichte voorbereiding voor mbo- en hbo-studenten die een ondersteunende of beheersfunctie op het gebied van MS Windows Server 2003 nastreven.De MCSE-certificering legt naast specifieke configuratiekennis ook nadruk op de ontwerpfase, zodat zich tijdens de implementatie van de diverse configuraties geen nare verrassingen voordoen. Het MCSA-certificeringstraject is er juist voor de hands-on systeem- en netwerkbeheerders die de geïmplementeerde configuraties gaan onderhouden. Dit boek bezorgt u de kennis uit beide werelden: die van de administrator en die van de engineer.Leerboek MS Windows Server 2003 Deel 2 bestaat uit drie gedeelten. Het eerste deel is geheel gewijd aan Active Directory, het tweede deel aan Security en het derde en laatste deel van dit boek is gewijd aan de belangrijkste netwerkservices. Samen met Leerboek MS Windows Server 2003 deel 1 kunt u zich met dit boek uitstekend voorbereiden op de core examens voor de MCSA- en MCSE-certificaten. De aanpak is op de praktijk gericht en dat houdt in dat voorbeelden en oefeningen zijn gericht op Europese maatstaven.Alex de Jong is zelfstandig trainer, consultant en auteur. Hij heeft zich gespecialiseerd in geavanceerde systemen zoals Exchange Server, Systems Management Server, Active Directory en dergelijke.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. de Jong
Uitgever
Boom
ISBN
9789039523131
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Beschrijving

Leerboek MS Windows Server 2003

Dit boek is een degelijke en praktijkgerichte voorbereiding voor mbo- en hbo-studenten die een ondersteunende of beheersfunctie op het gebied van MS Windows Server 2003 nastreven.

De MCSE-certificering legt naast specifieke configuratiekennis ook nadruk op de ontwerpfase, zodat zich tijdens de implementatie van de diverse configuraties geen nare verrassingen voordoen. Het MCSA-certificeringstraject is er juist voor de hands-on systeem- en netwerkbeheerders die de geïmplementeerde configuraties gaan onderhouden. Dit boek bezorgt u de kennis uit beide werelden: die van de administrator en die van de engineer.

Leerboek MS Windows Server 2003 Deel 2 bestaat uit drie gedeelten. Het eerste deel is geheel gewijd aan Active Directory, het tweede deel aan Security en het derde en laatste deel van dit boek is gewijd aan de belangrijkste netwerkservices. Samen met Leerboek MS Windows Server 2003 deel 1 kunt u zich met dit boek uitstekend voorbereiden op de core examens voor de MCSA- en MCSE-certificaten. De aanpak is op de praktijk gericht en dat houdt in dat voorbeelden en oefeningen zijn gericht op Europese maatstaven.

Alex de Jong is zelfstandig trainer, consultant en auteur. Hij heeft zich gespecialiseerd in geavanceerde systemen zoals Exchange Server, Systems Management Server, Active Directory en dergelijke.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. de Jong
Uitgever
Boom
ISBN
9789039523131
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99