Leerboek Acute cardiologie

Prijs € 58,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Paperback | Mei 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze eerste druk van Leerboek Acute cardiologie beschrijft veelvoorkomende symptomen en bijbehorende behandelingen in de acute cardiologie, zoals pijn op de borst, acuut hartfalen, syncope, hartkloppingen, reanimatie bij volwassenen, anamnese en invasie procedures. Op bijna elke gebied van de cardiologie zijn nieuwe ontwikkelingen te zien. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor diagnostiek en behandeling steeds beter en breder. Door gericht beleid rondom reanimatietechnieken bereiken steeds meer slachtoffers van out-of-hospital-cardiac-arrest levend het ziekenhuis. Door veranderingen in de organisatie van zorg in de eerste lijn en door de toename van het aantal patiënten met complexe aandoeningen zijn diagnostiek en behandeling op de eerste (hart)hulp ingewikkelder geworden. Nieuwe richtlijnen van de beroepsgroep, nationaal en internationaal kunnen worden geïmplementeerd in de klinische praktijk. Nieuwere, betere en snellere mogelijkheden in de beeldvorming geven de mogelijkheid om sneller en adequater op acute situaties te reageren. Leerboek Acute cardiologie is tot stand gekomen op verzoek van het CardioVasculair Onderwijs Instituut (CVOI) en de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) binnen de opleidingscursus Cardiologie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031349340
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Beschrijving

Deze eerste druk van Leerboek Acute cardiologie beschrijft veelvoorkomende symptomen en bijbehorende behandelingen in de acute cardiologie, zoals pijn op de borst, acuut hartfalen, syncope, hartkloppingen, reanimatie bij volwassenen, anamnese en invasie procedures.

Op bijna elke gebied van de cardiologie zijn nieuwe ontwikkelingen te zien. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor diagnostiek en behandeling steeds beter en breder.
Door gericht beleid rondom reanimatietechnieken bereiken steeds meer slachtoffers van out-of-hospital-cardiac-arrest levend het ziekenhuis. Door veranderingen in de organisatie van zorg in de eerste lijn en door de toename van het aantal patiënten met complexe aandoeningen zijn diagnostiek en behandeling op de eerste (hart)hulp ingewikkelder geworden. Nieuwe richtlijnen van de beroepsgroep, nationaal en internationaal kunnen worden geïmplementeerd in de klinische praktijk.
Nieuwere, betere en snellere mogelijkheden in de beeldvorming geven de mogelijkheid om sneller en adequater op acute situaties te reageren.

Leerboek Acute cardiologie is tot stand gekomen op verzoek van het CardioVasculair Onderwijs Instituut (CVOI) en de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) binnen de opleidingscursus Cardiologie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031349340
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99