Laten we er het beste van hopen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Carolina Setterwall

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Laten we er het beste van hopen van Carolina Setterwall ontvangt Carolina op een dag een vreemde mail van haar vriend, met daarin wachtwoorden en andere instructies voor het geval dat hij komt te overlijden. Hij eindigt het bericht met: laten we er het beste van hopen. Vijf maanden later is hij dood. In deze autobiografische roman vertelt Carolina over haar intense relatie met de aantrekkelijke Aksel en over de shock nadat ze hem op een ochtend dood in bed aantreft. Om haar gedachten te ordenen begint Carolina een dagboek. Met forensische precisie probeert ze te achterhalen of zij schuld had aan zijn dood. Aksel wilde het rustig aan doen, maar het kon Carolina niet snel genoeg gaan: samenwonen en een kind krijgen. Pushte ze hem te veel? Wanneer zich een nieuwe liefde aandient, vraagt ze zich vertwijfeld af of ze die wel mag toelaten in haar leven. Dapper en nietsontziend, en tegelijk menselijk en vol emotie vertelt Carolina Setterwall in Laten we er het beste van hopen over het leven zoals we ons dat voorstellen en hoe dat in een oogwenk weggerukt kan worden. ‘Een van de beste memoirs die ik ooit las. Vergelijkingen met Karl Ove Knausgård zijn onvermijdelijk, maar Setterwall heeft haar eigen, unieke stem. Overweldigend.’ – Evening Standard ‘Meedogenloos eerlijk. Het indrukwekkendste boek dat ik in jaren gelezen heb.’ – The Times ‘Elke sobere, overdachte zin is loepzuiver. Adembenemend.’ – Daily Mail

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carolina Setterwall
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026344800
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
4242309 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
259

Beschrijving

In Laten we er het beste van hopen van Carolina Setterwall ontvangt Carolina op een dag een vreemde mail van haar vriend, met daarin wachtwoorden en andere instructies voor het geval dat hij komt te overlijden. Hij eindigt het bericht met: laten we er het beste van hopen. Vijf maanden later is hij dood.

In deze autobiografische roman vertelt Carolina over haar intense relatie met de aantrekkelijke Aksel en over de shock nadat ze hem op een ochtend dood in bed aantreft. Om haar gedachten te ordenen begint Carolina een dagboek. Met forensische precisie probeert ze te achterhalen of zij schuld had aan zijn dood. Aksel wilde het rustig aan doen, maar het kon Carolina niet snel genoeg gaan: samenwonen en een kind krijgen. Pushte ze hem te veel? Wanneer zich een nieuwe liefde aandient, vraagt ze zich vertwijfeld af of ze die wel mag toelaten in haar leven.

Dapper en nietsontziend, en tegelijk menselijk en vol emotie vertelt Carolina Setterwall in Laten we er het beste van hopen over het leven zoals we ons dat voorstellen en hoe dat in een oogwenk weggerukt kan worden.

‘Een van de beste memoirs die ik ooit las. Vergelijkingen met Karl Ove Knausgård zijn onvermijdelijk, maar Setterwall heeft haar eigen, unieke stem. Overweldigend.’ – Evening Standard

‘Meedogenloos eerlijk. Het indrukwekkendste boek dat ik in jaren gelezen heb.’ – The Times

‘Elke sobere, overdachte zin is loepzuiver. Adembenemend.’ – Daily Mail

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carolina Setterwall
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026344800
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
4242309 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
259

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99