Kwan Yin Orakel

orakel van de ontembare ziel

Prijs € 22,25

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Alana Fairchild

handleiding | Juni 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

EENVOUDIG, BETROUWBAAR EN OPENHARTIG ADVIESBinnenin jou klopt een wild hart vol mededogen. In je hart weet je dat liefde angst overwint. Je hebt de moed om het pad van verandering op te gaan. Je bent niet bang om het oude los te laten om meer je goddelijke zelf te worden. Je droomt ervan om blij en zonder angst je hoogste bestemming te bereiken. Je wordt niet gehinderd door conventies. Je houdt geen rekening met de angsten van anderen. Je bent niet bang om 'anders' te zijn. Je bent niet bang om je open te stellen voor het leven, om risico's te nemen voor datgene waar je van houdt, of van wie, en je blijft vooral van binnen hoop houden. Deze kaarten zijn voor jou.Deze kaarten zijn gemaakt met de speciale bedoeling je te verlichten op de momenten wanneer het te donker voor je lijkt te worden. Wanneer hoop niet sterk genoeg lijkt te zijn, wanneer je twijfelt. Door deze kaarten voel je je beter, en ze herinneren je eraan dat vergevingsgezindheid alles mogelijk maakt. Wanneer het vredige, liefhebbende gevoel van Spirit op grote afstand lijkt te zijn van de zorgen van het dagelijkse leven, dan zijn deze orakelkaarten als een Goddelijke Moeder wanneer je ze in je hand houdt, tegen je hart aan, of rustig op je voorhoofd legt. Ze zal je troosten. Ze herinnert je aan het vuur in je, je dapperheid, je unieke schoonheid, je passie, je moed. Ze leidt je zelfs door het somberste verlies naar de zegen van nieuw leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alana Fairchild
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085082088
Bindwijze
handleiding
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

EENVOUDIG, BETROUWBAAR EN OPENHARTIG ADVIES

Binnenin jou klopt een wild hart vol mededogen. In je hart weet je dat liefde angst overwint. Je hebt de moed om het pad van verandering op te gaan. Je bent niet bang om het oude los te laten om meer je goddelijke zelf te worden. Je droomt ervan om blij en zonder angst je hoogste bestemming te bereiken. Je wordt niet gehinderd door conventies. Je houdt geen rekening met de angsten van anderen. Je bent niet bang om 'anders' te zijn. Je bent niet bang om je open te stellen voor het leven, om risico's te nemen voor datgene waar je van houdt, of van wie, en je blijft vooral van binnen hoop houden. Deze kaarten zijn voor jou.

Deze kaarten zijn gemaakt met de speciale bedoeling je te verlichten op de momenten wanneer het te donker voor je lijkt te worden. Wanneer hoop niet sterk genoeg lijkt te zijn, wanneer je twijfelt. Door deze kaarten voel je je beter, en ze herinneren je eraan dat vergevingsgezindheid alles mogelijk maakt. Wanneer het vredige, liefhebbende gevoel van Spirit op grote afstand lijkt te zijn van de zorgen van het dagelijkse leven, dan zijn deze orakelkaarten als een Goddelijke Moeder wanneer je ze in je hand houdt, tegen je hart aan, of rustig op je voorhoofd legt. Ze zal je troosten. Ze herinnert je aan het vuur in je, je dapperheid, je unieke schoonheid, je passie, je moed. Ze leidt je zelfs door het somberste verlies naar de zegen van nieuw leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alana Fairchild
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085082088
Bindwijze
handleiding
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99