Kwaad bloed

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Thomas Keulemans

Paperback | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tom, een 29-jarige jongeman, is al jaren op zoek naar zijn ware 'ik'. Hij realiseert zich dat zijn relaties met vrouwen gedoemd waren te mislukken, omdat hij diep in zijn hart meer voor jongens voelt. Als hij totaal onverwachts op een dancefeest Nick ontmoet, valt hij als een blok voor hem. Vanaf dat moment staat zijn leven totaal op zijn kop. Een worsteling met het uit de kast komen volgt en tegelijkertijd belandt hij met Nick in een korte, maar stormachtige relatie.Nadat Nick een punt achter de relatie heeft gezet, komt Tom in een diepe persoonlijke crisis terecht. Met vallen en opstaan probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen. Nick raakt echter nooit uit beeld; Tom blijft hem ongewild steeds weer tegenkomen. Als hij per toeval Anthony en Casper - een stel dat hij via Nick heeft leren kennen - weer tegenkomt, raakt hij steeds dieper betrokken in hun relatie. Er ontspint zich een ingewikkelde driehoeksverhouding met uiteindelijk dramatische gevolgen.Kwaad Bloed gaat over de voor velen herkenbare worsteling met je eigen identiteit. Beschreven vanuit humoristisch perspectief, gecombineerd met thriller-achtige spanningselementen en met gevoel voor het nodige verdriet, dat met deze jarenlange worsteling gepaard ging.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thomas Keulemans
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048435036
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
380

Beschrijving

Tom, een 29-jarige jongeman, is al jaren op zoek naar zijn ware 'ik'. Hij realiseert zich dat zijn relaties met vrouwen gedoemd waren te mislukken, omdat hij diep in zijn hart meer voor jongens voelt. Als hij totaal onverwachts op een dancefeest Nick ontmoet, valt hij als een blok voor hem. Vanaf dat moment staat zijn leven totaal op zijn kop. Een worsteling met het uit de kast komen volgt en tegelijkertijd belandt hij met Nick in een korte, maar stormachtige relatie.

Nadat Nick een punt achter de relatie heeft gezet, komt Tom in een diepe persoonlijke crisis terecht. Met vallen en opstaan probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen. Nick raakt echter nooit uit beeld; Tom blijft hem ongewild steeds weer tegenkomen. Als hij per toeval Anthony en Casper - een stel dat hij via Nick heeft leren kennen - weer tegenkomt, raakt hij steeds dieper betrokken in hun relatie. Er ontspint zich een ingewikkelde driehoeksverhouding met uiteindelijk dramatische gevolgen.

Kwaad Bloed gaat over de voor velen herkenbare worsteling met je eigen identiteit. Beschreven vanuit humoristisch perspectief, gecombineerd met thriller-achtige spanningselementen en met gevoel voor het nodige verdriet, dat met deze jarenlange worsteling gepaard ging.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thomas Keulemans
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048435036
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
380

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99