Kurken en Kuieren

tien inspirerende routes rond wijngaarden in Groesbeek en Lingewaard

Prijs € 7,95

Uitverkocht

Kaat Olsson, Bob Walker

Paperback | Juli 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Natúúrlijk is er qua natuurschoon en recreatie in de regio Nijmegen volop te kiezen, ook in en rond dorpen als Groesbeek en Lingewaard, die rijk gekroond zijn met natuurschoon en gevarieerde flora en fauna. Natúúrlijk zijn er in de regio Nijmegen ook legio mogelijkheden om culinair te genieten van al het smakelijks dat de streek te bieden heeft, alleen: voor fotograaf Bob Walker en auteur Kaat Olsson was al dat moois niet genoeg; er was immers nog niet eerder over de wijngaarden geschreven. Door de wetenswaardigheden en beweegredenen van de wijntelers te combineren met inspirerende wandel- en fietsroutes ontstond een even smakelijk als onthaastend boekje, waarbij u vanzelf het water in de mond loopt, dus: beleef en geniet! Bob Walker uit Beuningen is freelance fotograaf in de regio Nijmegen, met opdrachtgevers uit het hele land. Typerend voor zijn stijl is het spel tussen compositie en licht. Kaat Olsson werkt als freelance tekstschrijfster voor uiteenlopende organisaties en vindt één van haar grootste inspiratiebronnen in de natuur, rondom haar woonplaats Leuth.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kaat Olsson, Bob Walker
Uitgever
BDU uitgeverij, Koninklijke
ISBN
9789087880965
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Natúúrlijk is er qua natuurschoon en recreatie in de regio Nijmegen volop te kiezen, ook in en rond dorpen als Groesbeek en Lingewaard, die rijk gekroond zijn met natuurschoon en gevarieerde flora en fauna.
Natúúrlijk zijn er in de regio Nijmegen ook legio mogelijkheden om culinair te genieten van al het smakelijks dat de streek te bieden heeft, alleen: voor fotograaf Bob Walker en auteur Kaat Olsson was al dat moois niet genoeg; er was immers nog niet eerder over de wijngaarden geschreven.
Door de wetenswaardigheden en beweegredenen van de wijntelers te combineren met inspirerende wandel- en fietsroutes ontstond een even smakelijk als onthaastend boekje, waarbij u vanzelf het water in de mond loopt, dus: beleef en geniet!

Bob Walker uit Beuningen is freelance fotograaf in de regio Nijmegen, met opdrachtgevers uit het hele land. Typerend voor zijn stijl is het spel tussen compositie en licht.
Kaat Olsson werkt als freelance tekstschrijfster voor uiteenlopende organisaties en vindt één van haar grootste inspiratiebronnen in de natuur, rondom haar woonplaats Leuth.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kaat Olsson, Bob Walker
Uitgever
BDU uitgeverij, Koninklijke
ISBN
9789087880965
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99