Supersopgids

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Marja Middeldorp

Paperback | Februari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Slimme tips voor het huishouden van nu! Marja Middeldorp raakte bekend door haar razend populaire tv-programma Hoe schoon is jouw huis? Samen met haar moeder liet ze de kijkers zien hoe je je huis schoon en op orde krijgt. De boeken vol schoonmaaktips van de Poetsdiva's werden een succes. Er werden vele tienduizenden exemplaren verkocht. Ondertussen staat de tijd niet stil en Marja gelukkig ook niet. Als huishouddeskundige neemt zij plaats in de jury van "Het Beste Idee van Nederland" en reikt jaarlijks de VROUW award van het Dagblad De Telegraaf uit, waar zij anderhalf jaar wekelijks een column en rubrieken schreef voor de Privé. Ze zit weer vol nieuwe ideeën over het moderne huishouden en vond het tijd voor een update van haar boeken. Marja maakte daarom een geheel nieuwe gids boordevol slimme schoonmaaktips voor het huishouden van nu. Voor elke ruimte in het huis heeft poetsdiva Marja nieuwe tips om het veel sneller en makkelijker schoon te krijgen. Of je nu even snel wilt opruimen of je huis een grote schoonmaakbeurt wilt geven, poetsdiva Marja heeft superhandige ideeën. Met de SuperSopGids van Marja wordt poetsen weer leuk! Soppen maar! Marja Middeldorp houdt veel lezingen en doet presentaties bij grote bedrijven. Ze heeft samen met haar huisgenoten een slimme weg gevonden tussen werken, èn met veel energie van het leven te genieten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marja Middeldorp
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089752062
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Beschrijving



Slimme tips voor het huishouden van nu!

Marja Middeldorp raakte bekend door haar razend populaire tv-programma Hoe schoon is jouw huis? Samen met haar moeder liet ze de kijkers zien hoe je je huis schoon en op orde krijgt. De boeken vol schoonmaaktips van de Poetsdiva's werden een succes. Er werden vele tienduizenden exemplaren verkocht.

Ondertussen staat de tijd niet stil en Marja gelukkig ook niet. Als huishouddeskundige neemt zij plaats in de jury van "Het Beste Idee van Nederland" en reikt jaarlijks de VROUW award van het Dagblad De Telegraaf uit, waar zij anderhalf jaar wekelijks een column en rubrieken schreef voor de Privé. Ze zit weer vol nieuwe ideeën over het moderne huishouden en vond het tijd voor een update van haar boeken. Marja maakte daarom een geheel nieuwe gids boordevol slimme schoonmaaktips voor het huishouden van nu.

Voor elke ruimte in het huis heeft poetsdiva Marja nieuwe tips om het veel sneller en makkelijker schoon te krijgen. Of je nu even snel wilt opruimen of je huis een grote schoonmaakbeurt wilt geven, poetsdiva Marja heeft superhandige ideeën. Met de SuperSopGids van Marja wordt poetsen weer leuk! Soppen maar!

Marja Middeldorp houdt veel lezingen en doet presentaties bij grote bedrijven. Ze heeft samen met haar huisgenoten een slimme weg gevonden tussen werken, èn met veel energie van het leven te genieten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marja Middeldorp
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089752062
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99