Speedcleaning

de ultieme huishoudworkout

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Zamarra Kok

Hardback | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verenig het nuttige met het aangename: een schoon huis én een strak lijf Huishouden vervelend, tijdrovend en saai? Niet met de revolutionaire aanpak van huishoudgoeroe Zamarra Kok. Na het lezen van dit boek zie je je huishouden als een gratis workout. Door de effectieve opruim- en schoonmaaktips ben je razendsnel klaar, verbrand je calorieën, train je ongemerkt je hele lichaam en maak je ook nog eens grote hoeveelheden gelukshormonen aan. Hoe? Met de juiste hulpmiddelen, slimme schoonmaaktechnieken en stimulerende up-tempo muziek op de achtergrond. Voor je het weet heb je je huis aan kant en calorieën verbrand. Dus trek je sneakers aan, stel de timer in en doe mee met een potje speedcleaning met Zamarra! *Met links naar instructiefilmpjes op internet *website www.zamarraspeedcleaning.nl *uitgebreide social mediacampagne op twitter en facebook Zamarra Kok (auteur van de bestseller Opgeruimd!) streeft ernaar het leven voor iedereen wat makkelijker te maken. Ze schrijft praktische boeken over opruimen en huishouden, haar artikelen over deze onderwerpen verschenen in Allerhande, Margriet, Vriendin en diverse andere publieksbladen. Zamarra is regelmatig als deskundige te zien op televisie, geeft workshops en trainingen en is sinds 2010 ambassadrice van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Zamarra Kok
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-NL
ISBN
9789045201344
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Verenig het nuttige met het aangename: een schoon huis én een strak lijf

Huishouden vervelend, tijdrovend en saai? Niet met de revolutionaire aanpak van huishoudgoeroe Zamarra Kok. Na het lezen van dit boek zie je je huishouden als een gratis workout. Door de effectieve opruim- en schoonmaaktips ben je razendsnel klaar, verbrand je calorieën, train je ongemerkt je hele lichaam en maak je ook nog eens grote hoeveelheden gelukshormonen aan. Hoe? Met de juiste hulpmiddelen, slimme schoonmaaktechnieken en stimulerende up-tempo muziek op de achtergrond. Voor je het weet heb je je huis aan kant en calorieën verbrand. Dus trek je sneakers aan, stel de timer in en doe mee met een potje speedcleaning met Zamarra!

*Met links naar instructiefilmpjes op internet
*website www.zamarraspeedcleaning.nl
*uitgebreide social mediacampagne op twitter en facebook

Zamarra Kok (auteur van de bestseller Opgeruimd!) streeft ernaar het leven voor iedereen wat makkelijker te maken. Ze schrijft praktische boeken over opruimen en huishouden, haar artikelen over deze onderwerpen verschenen in Allerhande, Margriet, Vriendin en diverse andere publieksbladen. Zamarra is regelmatig als deskundige te zien op televisie, geeft workshops en trainingen en is sinds 2010 ambassadrice van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Zamarra Kok
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-NL
ISBN
9789045201344
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99