Ongetemd leven

Vind het lef om helemaal jezelf te zijn

Prijs € 22,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Glennon Doyle

Paperback | Juli 2020 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 66 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Bestsellerauteur Glennon Doyle laat in ‘Ongetemd leven’ zien hoe vrouwen volledig en krachtig zichzelf kunnen zijn en daarmee meer geluk in het leven kunnen ervaren. Van jongs af aan hebben vrouwen geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld, en Doyle pleit er in dit boek voor dat we die verwachtingen nu loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn. Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door echt jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je mooiste leven leiden. Ontdek wie jij was, voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn. Zou het niet fantastisch voelen om volledig en krachtig jezelf te zijn? ‘Ongetemd leven’ is eerlijk, kwetsbaar en compassievol en Glennon Doyle inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een heerlijk meeslepend verhaal over liefde, vertrouwen en overwinning. ‘Ongetemd leven zal vrouwen bevrijden – emotioneel, spiritueel en fysiek. Het is fenomenaal.’ - Elizabeth Gilbert ‘Moedigt vrouwen aan de gevestigde orde af te wijzen en hun intuïtie te volgen.’ - Publishers Weekly Glennon Doyle is de auteur van de bestsellers ‘Carry on en leef’ en ‘Carry on, heb lief’. Ze is activiste, spreker en influencer en woont in Florida met haar vrouw en drie kinderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Glennon Doyle
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021577111
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Bestsellerauteur Glennon Doyle laat in ‘Ongetemd leven’ zien hoe vrouwen volledig en krachtig zichzelf kunnen zijn en daarmee meer geluk in het leven kunnen ervaren. Van jongs af aan hebben vrouwen geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld, en Doyle pleit er in dit boek voor dat we die verwachtingen nu loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn.

Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door echt jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je mooiste leven leiden. Ontdek wie jij was, voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn.

Zou het niet fantastisch voelen om volledig en krachtig jezelf te zijn? ‘Ongetemd leven’ is eerlijk, kwetsbaar en compassievol en Glennon Doyle inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een heerlijk meeslepend verhaal over liefde, vertrouwen en overwinning.

‘Ongetemd leven zal vrouwen bevrijden – emotioneel, spiritueel en fysiek. Het is fenomenaal.’ - Elizabeth Gilbert

‘Moedigt vrouwen aan de gevestigde orde af te wijzen en hun intuïtie te volgen.’ - Publishers Weekly

Glennon Doyle is de auteur van de bestsellers ‘Carry on en leef’ en ‘Carry on, heb lief’. Ze is activiste, spreker en influencer en woont in Florida met haar vrouw en drie kinderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Glennon Doyle
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021577111
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99