On Top (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Anna Nooshin

EPUB met digitaal watermerk | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jouw handboek voor online succes Nu met extra niet eerder gepubliceerde foto´s uit haar privé-archief en commentaar op haar eigen teksten Tijd dus voor een update van On Top met extra foto's uit Anna's privécollectie, een nieuwe inleding en heeft Anna haar boek op haar eigen wijze van commentaar voorzien. Instagram is bijvoorbeeld zóóóóó 2015... On Top is de must have inspiratiegids voor vrouwen die weleens gedacht hebben: is dit alles? Een boek vol humor, zelfspot en herkenbare situaties. Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op en is een begrip in modeland. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle-industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan. In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie never before seen–privéfoto’s, waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien. Wat gebeurt er als je ineens on top staat? Hoe verandert je leven, hoe veranderen je vriendschappen, wat gebeurt er als je voor je droom gaat en het lukt? Voor iedereen die ambitie heeft en weleens onzeker is, is On Top een perfect boek. In On Top leer je wat Anna heeft geleerd. Ongelooflijk inspirerend! – Sanne Groot Koerkamp, hoofdredacteur GLAMOURNederlands meest succesvolle fashion blogger. – Marie ClaireAnna bewijst met dit persoonlijke boek hoeveel durf en humor het vraagt om je eigen pad te volgen. – Petra Knoth, Channel Director TLC Anna Nooshin is online ondernemer, modeblogger, YouTuber, tv-host en auteur. Zij richt zich op het bouwen van digitale merken. Anna schopte het als enige Nederlandse blogger tot de finale van de STYLIGHT Fashion Influencer Awards in de categorie Most Successful Blogger Business. In mei 2011 richtte ze de succesvolle website NSMBL op en in april 2015 startte ze haar eigen YouTube-kanaal. Hier plaatst ze wekelijks een vlog én een lifestyle/fashionvideo. Sinds december is ze wekelijks te zien als lifestyle-expert bij RTL Boulevard.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anna Nooshin
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000344369
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
6228495 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Jouw handboek voor online succes

Nu met extra niet eerder gepubliceerde foto´s uit haar privé-archief en commentaar op haar eigen teksten

Tijd dus voor een update van On Top met extra foto's uit Anna's privécollectie, een nieuwe inleding en heeft Anna haar boek op haar eigen wijze van commentaar voorzien. Instagram is bijvoorbeeld zóóóóó 2015...

On Top is de must have inspiratiegids voor vrouwen die weleens gedacht hebben: is dit alles? Een boek vol humor, zelfspot en herkenbare situaties. Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op en is een begrip in modeland. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle-industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan.

In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie never before seen–privéfoto’s, waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien.

Wat gebeurt er als je ineens on top staat? Hoe verandert je leven, hoe veranderen je vriendschappen, wat gebeurt er als je voor je droom gaat en het lukt?



Voor iedereen die ambitie heeft en weleens onzeker is, is On Top een perfect boek. In On Top leer je wat Anna heeft geleerd. Ongelooflijk inspirerend! – Sanne Groot Koerkamp, hoofdredacteur GLAMOUR

Nederlands meest succesvolle fashion blogger. – Marie Claire

Anna bewijst met dit persoonlijke boek hoeveel durf en humor het vraagt om je eigen pad te volgen. – Petra Knoth, Channel Director TLC


Anna Nooshin is online ondernemer, modeblogger, YouTuber, tv-host en auteur. Zij richt zich op het bouwen van digitale merken. Anna schopte het als enige Nederlandse blogger tot de finale van de STYLIGHT Fashion Influencer Awards in de categorie Most Successful Blogger Business. In mei 2011 richtte ze de succesvolle website NSMBL op en in april 2015 startte ze haar eigen YouTube-kanaal. Hier plaatst ze wekelijks een vlog én een lifestyle/fashionvideo. Sinds december is ze wekelijks te zien als lifestyle-expert bij RTL Boulevard.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anna Nooshin
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000344369
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
6228495 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99