Kijkshock 3

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Sjeng Schupp, Michiel van Dijk

Hardback | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kijkshock 3 is het tweede boek+dvd van Sjeng Schupp en Michiel van Dijk. Dit muzikaal/beeldend duo staat bekend om zijn eigenzinnige muziekanimaties: korte films over hilarische situaties en tragische personages. De composities zijn oorspronkelijk gemaakt voor het theater, begeleid door een vijfkoppige band. Op deze dvd staan alle animaties-composities van hun derde theatervoorstelling Kijkshock 3, waarmee zij in het seizoen 2008-2009 langs de theaters toerden. In het grillige absurdistisch universum van Schupp & Van Dijk heerst een eigen logica. Om het te ondergaan, moet je er in gaan wonen. Het begeleidend boek biedt door stills, schetsen en associatief materiaal een unieke kijk in de keuken en het hoofd van de makers. Schupp & Van Dijk hebben voor Kijkshock 3 geestverwanten uitgenodigd om ook een muziek-animatie te maken: eddie d met Eric de Clerq, Frans Schupp met Jasper le Clercq en Marijke Bovens met Michel van Dijk. Alle animators spreken een eigen taal, maar zij lijken elkaar uitstekend te verstaan. Voor elke filmpje is een unieke compositie geschreven. Het is een ijzersterke formule, de combinatie van live-muziek en beeld. De levende muziek roept spanning op, je bent er bij en je weet niet hoe het af gaat lopen. Kijkshock 3 is een 68 pagina's tellend boek met bijgevoegde dvd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sjeng Schupp, Michiel van Dijk
Uitgever
Buitenkant, Uitgeverij De
ISBN
9789490913052
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig

Beschrijving

Kijkshock 3 is het tweede boek+dvd van Sjeng Schupp en Michiel van Dijk. Dit muzikaal/beeldend duo staat bekend om zijn eigenzinnige muziekanimaties: korte films over hilarische situaties en tragische personages. De composities zijn oorspronkelijk gemaakt voor het theater, begeleid door een vijfkoppige band. Op deze dvd staan alle animaties-composities van hun derde theatervoorstelling Kijkshock 3, waarmee zij in het seizoen 2008-2009 langs de theaters toerden. In het grillige absurdistisch universum van Schupp & Van Dijk heerst een eigen logica. Om het te ondergaan, moet je er in gaan wonen. Het begeleidend boek biedt door stills, schetsen en associatief materiaal een unieke kijk in de keuken en het hoofd van de makers.

Schupp & Van Dijk hebben voor Kijkshock 3 geestverwanten uitgenodigd om ook een muziek-animatie te maken: eddie d met Eric de Clerq, Frans Schupp met Jasper le Clercq en Marijke Bovens met Michel van Dijk. Alle animators spreken een eigen taal, maar zij lijken elkaar uitstekend te verstaan. Voor elke filmpje is een unieke compositie geschreven. Het is een ijzersterke formule, de combinatie van live-muziek en beeld. De levende muziek roept spanning op, je bent er bij en je weet niet hoe het af gaat lopen.

Kijkshock 3 is een 68 pagina's tellend boek met bijgevoegde dvd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sjeng Schupp, Michiel van Dijk
Uitgever
Buitenkant, Uitgeverij De
ISBN
9789490913052
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99