Feest! (e-Book)

Creër je eigen WOW-factor

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Ine Brands

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Je eigen toets geven aan een feest? Dat leidt gegarandeerd tot de nodige oooohs en aaaahs. Niet alleen van het feestvarken, maar ook van de gasten en zelfs van de gastvrouw of gastheer zelf. Daar weet Ine Brands, feestarchitect en bezieler van Studio Lala, echt alles over. Ze deelt het graag met je - zelfs al heb je twee linkerhanden - in dit praktische DIY-boek. Een feest vormgeven is tenslotte een feestje op zich. Stroop dus die mouwen op, laat je inspireren door Ines tips en tricks en ga voor die échte wow-factor. Een persoonlijk accent of een lief detail maakt je feestje niet alleen uniek, het zorgt gegarandeerd ook voor pretlichtjes in de ogen van de feestvierders. Want de feestjes die je zelf bouwt, daar word je gewoon verliefd op. Feest! is dé bijbel voor iedereen die DIY-feestjes plant: van een etentje met je vriendinnen tot een verjaardag, van een babyfeestje, een lentefeest tot een verrassingsfeestje voor je man en zelfs je eigen trouwfeest. In dit boek vind je makkelijke inspiratie en leuke DIY-projecten, party-design en finger licking good food in een hip jasje. Laat je onderdompelen en word helemaal Lala.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ine Brands
Uitgever
Horizon
ISBN
9789492626035
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2017
Bestandsgrootte
25058155 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194

Beschrijving

Je eigen toets geven aan een feest? Dat leidt gegarandeerd tot de nodige oooohs en aaaahs. Niet alleen van het feestvarken, maar ook van de gasten en zelfs van de gastvrouw of gastheer zelf.
Daar weet Ine Brands, feestarchitect en bezieler van Studio Lala, echt alles over. Ze deelt het graag met je - zelfs al heb je twee linkerhanden - in dit praktische DIY-boek. Een feest vormgeven is tenslotte een feestje op zich. Stroop dus die mouwen op, laat je inspireren door Ines tips en tricks en ga voor die échte wow-factor. Een persoonlijk accent of een lief detail maakt je feestje niet alleen uniek, het zorgt gegarandeerd ook voor pretlichtjes in de ogen van de feestvierders. Want de feestjes die je zelf bouwt, daar word je gewoon verliefd op.
Feest! is dé bijbel voor iedereen die DIY-feestjes plant: van een etentje met je vriendinnen tot een verjaardag, van een babyfeestje, een lentefeest tot een verrassingsfeestje voor je man en zelfs je eigen trouwfeest. In dit boek vind je makkelijke inspiratie en leuke DIY-projecten, party-design en finger licking good food in een hip jasje. Laat je onderdompelen en word helemaal Lala.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ine Brands
Uitgever
Horizon
ISBN
9789492626035
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2017
Bestandsgrootte
25058155 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99