De architectuurguide

informatie over bouwen en wonen in Nesselande Waterwijk 25 architecten en bouwers

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Martijn Heil

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een kavel in Nesselande Waterwijk U hebt een optie op één van de kavels in het plangebied Nesselande Waterwijk? Of is de deal al rond en bent u eigenaar? Dan is deze Architectuurguide van grote waarde. Het is een kennismaking met architecten en bouwers die gezien hun capaciteiten als een 'maatpak' passen bij de eisen die aan het bouwen in Nesselande Waterwijk worden gesteld. Kleine en grote bureaus, gevestigde namen en talentvolle 'jonge honden' formuleren in dit boekje een duidelijke visie over het bouwen van vrijstaande woningen in een buitenstedelijke situatie. Het royale overzicht aan ontwerpen demonstreert dat er verrassend veel mogelijk is. Elke ontwerper heeft zijn eigen 'signatuur' en die moet matchen met úw smaak! Aan de hand van gerealiseerd werk, impressies en ontwerpen kunt u in dit boekje kennismaken met verschillende bouwstijlen. Bij uw keuze voor een architect en bouwer hebt u natuurlijk alle vrijheid: het getoonde werk kan u inspireren bij die keuze. Uiteraard hebben de architecten en bouwers die zich in dit overzicht presenteren méér te bieden. Op de websites van de deelnemers kunt u portfolio's bekijken om vervolgens in een gesprek uw wensen op tafel te leggen en uit te vinden of de noodzakelijke 'klik' aanwezig is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martijn Heil
Uitgever
Martijn Heil Fotografie
ISBN
9789490846060
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Een kavel in Nesselande Waterwijk
U hebt een optie op één van de kavels in het plangebied Nesselande Waterwijk? Of is de deal al rond en bent u eigenaar? Dan is deze Architectuurguide van grote waarde. Het is een kennismaking met architecten en bouwers die gezien hun capaciteiten als een 'maatpak' passen bij de eisen die aan het bouwen in Nesselande Waterwijk worden gesteld. Kleine en grote bureaus, gevestigde namen en talentvolle 'jonge honden' formuleren in dit boekje een duidelijke visie over het bouwen van vrijstaande woningen in een buitenstedelijke situatie.

Het royale overzicht aan ontwerpen demonstreert dat er verrassend veel mogelijk is. Elke ontwerper heeft zijn eigen 'signatuur' en die moet matchen met úw smaak! Aan de hand van gerealiseerd werk, impressies en ontwerpen kunt u in dit boekje kennismaken met verschillende bouwstijlen. Bij uw keuze voor een architect en bouwer hebt u natuurlijk alle vrijheid: het getoonde werk kan u inspireren bij die keuze. Uiteraard hebben de architecten en bouwers die zich in dit overzicht presenteren méér te bieden. Op de websites van de deelnemers kunt u portfolio's bekijken om vervolgens in een gesprek uw wensen op tafel te leggen en uit te vinden of de noodzakelijke 'klik' aanwezig is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martijn Heil
Uitgever
Martijn Heil Fotografie
ISBN
9789490846060
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99