Kundalini waarschuwing

Infiltreren valse geesten in de kerk?

Prijs € 16,40

Levertijd: 2-3 werkdagen

Andrew Strom

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"De Kerk van Jezus Christus realiseert zich niet dat zij is geïnfiltreerd door demonische machten. Het onderscheid is verloren gegaan! Een boek als dit is meer dan nodig"- Greg Gordon, SermonIndexGeschreven door een echte insider, is dit het ware verhaal over een van de meest angstaanjagende 'invasies' in de geschiedenis van de kerk, en het gevecht om het buiten de deur te houden. Andrew Strom is meer dan 25 jaar deel geweest van de Charismatische beweging en was diep betrokken de moderne "Profetische" beweging. Hij is oprichter van RevivalSchool.com,de internationale Revival Lijst en John the Baptist TV.In dit boek volgt Strom de massa-invasie van valse geesten terug naar 1994, en laat zien hoe het zijn hoogtepunt bereikte in de bizarre gebeurtenissen rond Todd Bentley en de Opwekking van Lakeland in 2008. Wat zijn Kundalini-geesten? Wat zijn de tekenen van hun aanwezigheid? En hoe kan zo'n invasie omgekeerd worden? Al dit, en meer is beschreven in dit uitdagende boek.Strom is een Opwekkingsprediker en auteur uit Nieuw Zeeland. Hij is auteur van 8 boeken, waaronder "Echte en valse Opwekking" en "De komende Grote Reformatie" Andrew is 44 jaar oud en is 24 jaar getrouwd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrew Strom
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461932679
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Beschrijving

"De Kerk van Jezus Christus realiseert zich niet dat zij is geïnfiltreerd door demonische machten. Het onderscheid is verloren gegaan! Een boek als dit is meer dan nodig"
- Greg Gordon, SermonIndex

Geschreven door een echte insider, is dit het ware verhaal over een van de meest angstaanjagende 'invasies' in de geschiedenis van de kerk, en het gevecht om het buiten de deur te houden. Andrew Strom is meer dan 25 jaar deel geweest van de Charismatische beweging en was diep betrokken de moderne "Profetische" beweging. Hij is oprichter van RevivalSchool.com,de internationale Revival Lijst en John the Baptist TV.

In dit boek volgt Strom de massa-invasie van valse geesten terug naar 1994, en laat zien hoe het zijn hoogtepunt bereikte in de bizarre gebeurtenissen rond Todd Bentley en de Opwekking van Lakeland in 2008. Wat zijn Kundalini-geesten? Wat zijn de tekenen van hun aanwezigheid? En hoe kan zo'n invasie omgekeerd worden? Al dit, en meer is beschreven in dit uitdagende boek.

Strom is een Opwekkingsprediker en auteur uit Nieuw Zeeland. Hij is auteur van 8 boeken, waaronder "Echte en valse Opwekking" en "De komende Grote Reformatie" Andrew is 44 jaar oud en is 24 jaar getrouwd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrew Strom
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461932679
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99